![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
merhaba çocuklar sadece FEAR yine ve tamamen (disappionted ve hayal kırıklığına hissediyorum, sadece vazgeçip) son iki düzeyde ve son sahne ile düşünüyorum tamamladı. sadece bir oyun için, varsa, hissediyorum olan toplam kitap veya anlamsız için hayal kırıklığına ve hissediyorsun "it that" sol bitiş merak ediyorum?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir bahar kolayca kırmızılaşmak akla gelmez. Benim için daha fazla filmi sonlara's.
Genellikle oyun için hikayenin satırları ilgi değilim dürüst olmak. They're sadece oldukça fazla, çünkü var olmak ve genellikle afterthoughts vardır. Hangi zorluk size oyunların tamamladık yaz gelmesin yanlış, bu bir son elde etmek için, Halo ve Halo 3 gibi, güzel ve farklı sonlara bağlıdır. Yine Halo ve Halo 3. (Halo 2 Efsanevi yılında tamamladıktan) rahatsız olmaz mısınız. Ben de sonuna kadar gitmek için oyun oynamak, ama ben sadece sonuna bitiş görmek için almak isteyenler var.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bitiş .... yem bizzare ve yetersiz. temel olarak, siz, patron öldürmek ve güneş bir uzay gemisi sineği. daha sonra yedeklemek dünya üzerinde tamamen iyi, son ve öğrenmek bir devamı olacak. oldukça aptal olduğunu söylemek zorunda ....
|
|||
|
|||
|
Frogger 2! Çok kolay Frogger daha.
|
|||
|
|||
|
dert orada M8, başka bir zaman daha kötü biten bitmiş olabilir, ama yine de bazı büyük düzeyleri vardı korku en kötü olduğunu düşünüyorum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hepsini oynamıştır? sadece bir oyun kuzen ve bitmiş anlamına gelmez biter. 3 korku dışında. 4. yakında gelecek. Her iki hikaye hattı ve oyun oynamak için oynar. bu yüzden bu oyun i seçici yaşıyorum's istiyorum. ama korku hala her zaman en sevdiğim oyun serileri arasında yer alıyor.
|
|||
|
|||
|
cheesepuff nasıl oyunlar bir dizi bitirmek, bu "olarak hepimiz bir oyun başarılı olup sequels olacak biliyorum bitiş ve düşünüyorsun" that izledim sadece bir oyun ne zaman youve da bitmiş soran im değil
|
|
|
|||
|
|||
|
sen cant bir kitap kadar, tüm hikayesini okuduğunuzda bitmiş söylüyorlar. oyun ile aynı.
|
|
|
|||
|
|||
|
bu nedenle temelde ne diyorsun cheesepuff bir oyun son oyun dışında ?????? kadar son karar cant olduğunu
mutlâk bok dostum almak gerçek ve soru lütfen OKUYUN bile kitap Theres sequels olan Harry Potter serisinin bakın ve temel olarak ne diyorsun bu cant hakim olan sonlara youve kadar (her bir hikaye) birini okumak son kitap. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Küçük uyku ile 4 arayın of Duty 4, son düzey oynadı. Çünkü böylece neredeyse tamamen immersive olduğunu yorgun olduğunu Bu, bir rüya gibi komikti. 60mph bir kamyonun arka askerlerinin bu ortamda sıralama yapılmış çocuklar dışarı çekim yaklaşık çalıştırmak kolayca en iyi Oyun şimdiye kadar oynadığı sonra biten, ancak yalnızca bu deneyimi yüzünden. Harikaydı, ama daha yüksek yakın derecelendirdiniz wouldn't gibi oyun olduğunu Aslında hissettim yoktu.
Gerçekten berbat bir oyun sonları ve son olsa düşünemiyorum. Ben Portal biten oldukça üzerinde tacked sanıyordum, ama bu kötü yapmak vermedi. Elbette, çoğunlukla son, bu yüzden bu yüzden tahmin MP sadece oyun oldum. Benim Sistemi: 日夏子
|