![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці тільки що закінчили FEAR ще раз, і я повністю disappionted (нехай і відчувати себе вниз, думаю, вони просто відмовилися) з останніх двох рівнях і в кінці сцени. Так було просто цікаво, що закінчення до гри, має, ви відчуваєте, нехай тебе за те, що загальна дерьмо або безглуздим і залишив вас почуття "Thats це"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один не приходять на думку легко червоніти. Це більше, закінчення фільму для мене. Якщо чесно я взагалі не зацікавлений в сюжетних ліній для гри. Вони просто там дуже багато, тому що вони мають бути і звичайно afterthoughts. Не зрозумійте мене неправильно, це приємно отримати гідне закінчення, як у Halo і Halo 3, а також різними закінченнями залежного труднощі, на яку ви закінчували ігри на. Знову Halo і Halo 3. (Було не до завершення Halo 2 в легендарній). Я теж грати, щоб дістатися до кінця, але я не хочу, щоб дійти до кінця, щоб побачити закінчення.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| видобутком .... кінцівка Bizzare і незадовільним. в основному, ви вб'єте боса, і літати космічний корабель у ЗС Потім ви в кінцевому підсумку повернувся на Землю абсолютно нормально, і вчитися там буде продовження. Це було досить німий я повинен сказати ....
| |||
| |||
| Frogger 2! Усе виявилося простіше, ніж Frogger.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| видобутку там був M8, іншому погано, що закінчився, коли вони могли б зробити більше, але все ж таки думаю, страх був гіршим як у неї є деякі великі рівні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви грали всі з них? Cuz тільки гра закінчується, не означає її закінчили. Є 3 з страху. 4 недалекому майбутньому. Я граю для сюжетна лінія та ігри. Ось чому я так розбірливі в грі я хочу. Але страх є ще одним з моїх улюблених серій ігор усіх часів.
| |||
| |||
| cheesepuff їм не питаю, як серія ігор закінчити, тільки одна гра, коли Youve закінчив його, дивився закінчення, і ви думаєте "Thats" як всі ми знаємо, якщо гра буде успішним буде продовження |
|
| |||
| |||
| Ви нахиляє, що ви закінчили книгу, поки не прочитав все. те ж саме з іграми. |
|
| |||
| |||
| тому в основному cheesepuff, що ви кажете, що ви нахиляє останнє судження про гру до останньої партії з ?????? Мати повне лайно отримати реальний і прочитати питання, будь ласка навіть з книгами Theres продовжень подивитися серію про Гаррі Поттера, Ваше ім'я і Ваш основному говорили, що ви нахиляє суддя одне з закінчень (кожен всю історію) до Youve читати останню книгу. ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я грав на останньому рівні Call Of Duty 4 в 4 ранку з трохи поспати. Це було кумедно, тому що я так втомився, що він був майже повністю занурення, майже як сон. Бігати на 60mph в кузові вантажівки зйомки хлопці з військ в цьому роді навколишнього середовища зробили це легко кращий що закінчився гри я будь-коли грав, але, ймовірно, тільки тому, що такого досвіду. Було чудово, але я б не оцінив навіть близьких до високих як якщо б я дійсно відчувала, як я був у грі.
Я не можу пригадати жодного Crappy закінчення гри, хоча останнім часом. Я думала, що закінчився порталу була досить нападати, але це не робить, що погано. Звичайно, я багато грав в основному тільки депутати ігор останнім часом, так що я думаю ось чому. Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Holy Crap!! HELP! Bios вбив мою шт. | Overtone | Генеральний обладнання чат | 5 | 16 листопада 2009 07:22 |
| Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 січня 2009 14:41 |
| Bt Homehub шматок лайна ... Чи так це? | Jimmy Hat | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 25 травня 2008 03:06 |
| Вирізати дерьмо Tell Me Why! | marsay001 | Графічні карти & Монітори | 6 | 15 січня 2008 08:43 |
| IP-адреса маршрутизатора і DNS-адрес - F '@ £ $ Ing лайно | supergibbon | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 11 липня 2007 10:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |