![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| наред с новите си изгради и въображаемо PC игри това ще бъде голяма промяна за мен, както винаги съм бил конзола лице.
Сега вече сте чували много за Crysis, но той е толкова добър, колкото изглежда? Има ли онлайн игра? а също и какво ще използвате, за да контролират герой ... Мисля, че той ще бъде чужденец, като използвате клавиатурата и мишката като apposed до 360 контролер Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айв играе демото и аз лично се чувствах аз играя farcry отново
не се обжалва пред мен на всички Въпреки това, от администратора нещо? Мразя ги FPS и се използва само клавиатурата и мишката, радост подложки са твърде чувствителна или не е достатъчно не отговоря на въпроса ви много, но се чувствах необходимостта от шисти Crysis за някои странни причина Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Ох .... Аз thaught, че ще е брилянтен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| здрасти
Crysis зная мога да кажа за него farcry но неговото осъвременяване по-добра графика, по-добра игра играя, малко по-добро оръжие, играта farcry исках да бъда освен ако има обратен изглед и и на прилична карта DONT притеснява Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нищо не му като farcry. Имам го изигра много пъти повече. ако ти кажа, че е нещо като farcry, ти явно не го играя и ако сте и да кажа, че ти просто глупава равнина. Съжалявам да кажа, но аз буквално LMAO ти коментари за далеч вика и Crysis. имаш дори осъзнаваш колко различна играта игра и история линия е? огромен. Ето защо Crysis има някои от най-високите рейтинги някога му. Всички нейни нейните пукнати създаден да бъде и повече.
| |||
| |||
| Мил |
|
| |||
| |||
| Играх демото и си помислих, че той е бил добър. Поръчах играта преди няколко дни. Така ние ще видим как тя наистина е добър. Да я има онлайн игра. |
|
| |||
| |||
| Всъщност, не видях връзка с 2 игри на всички. ОК, там на острова и са страхотен бинокли. голям боен вик. много игри са тези. 10/10 в моята книга. купи. |
|
| |||
| |||
| добре в момента плача ли се наркотици и имат супер правомощия на човека в това натиснете бутон и да получите същия ефект |
|
| |||
| |||
| Кога според вас EVER вземат наркотици във FarCry? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали Дракон Build Всички Това Смахнат Up да бъде? | zator | Общи Хардуер Чат | 1 | 14 Feb 2009 15:47 |
| Crysis: торпила - следващата игра на Crysis! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 17 | 3 октомври 2008 11:47 |
| Смахнат SATA HDD | wootwoot | Дискове & сменяемите носители | 2 | 11 Jan 2008 17:17 |
| Смахнат LCD! | robodude | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 30 август 2007 година 17:17 |
| Смахнат LCD екран шега | SocialWarfare | Изключено Тема Дискусия | 1 | 26 Юли 2007 02:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |