![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| právo se svou novou stavět i ozdobné PC hra to bude zásadní změnou pro mě byly vždy konzole osobu.
Nyní jsem slyšel hodně o Crysis, ale to je tak dobré, jak se zdá? je tu online hru? a také co si pro kontrolu použití znaku ... Myslím, že to bude cizince pomocí klávesnice a myši, jak přiložil na 360 řadiče Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE hrál demo a já osobně jsem se cítil opět hraje farcry
nebylo odvolání se mi vůbec však na ovladači věc? i nenávidět pro FPS i používat pouze klávesnici a myš, radost polštářky jsou příliš citlivé, nebo ne dost není odpověď na Váš dotaz, ale moc jsem se cítil potřebu břidlice Crysis pro některé odd důvod Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| oh .... i thaught bylo bude brilantní |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| své nic obdobného farcry. jsem hrál to kolikrát skončila. Pokud řeknete, že je něco podobného farcry, budete zřejmě nebude hrát, a pokud máte a říct, že vaše letadlo prostě blbost. I'm sorry to říct, ale i na vás doslova LMAO komentáře o daleko a Crysis. si i uvědomit, jak se různé hry a linie příběhu je? obrovský. To je důvod, proč Crysis má jedny z nejvyšších ratingů nikdy vydáno. jeho ALL jeho krakované až bude i více.
| |||
| |||
| Pěkný |
|
| |||
| |||
| Hrál jsem demo a myslela, že to bylo dobré. Objednal jsem hru pár dny. Tak uvidíme, jak to je opravdu dobrý. Ano, to si online hru. |
|
| |||
| |||
| Ve skutečnosti jsem viděl žádný vztah k 2 hry vůbec. ok, tu na ostrově a cool dalekohledy. velký pokřik. mnohé hry byly ty. 10/10 v mé knize. koupit. |
|
| |||
| |||
| i v daleko užíváte léky a mají super lidí v této stisknutí tlačítka a získat stejný účinek |
|
| |||
| |||
| Kdy jste někdy brát drogy ve FarCry? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dragon Kompiluje je stejný jako v reklamě na Be? | Zátor | Obecné Hardware Chat | 1 | 14. února 2009 15:47 |
| Crysis: Warhead - další hře Crysis! | cheesepuff | PC a herní konzole | 17 | 3. října 2008 11:47 |
| Krakovaný Sata HDD | wootwoot | Drives & Removable Media | 2 | 11. ledna 2008 17:17 |
| Krakovaný LCD! | robodude | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 30. srpna 2007 17:17 |
| Krakovaný LCD obrazovky Prank | SocialWarfare | Vypnout Téma diskuze | 1 | 26. července 2007 02:43 |
| Thread Nástroje | |
| |