![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δικαίωμα με την νέα μου οικοδομήσουμε i fancy PC gaming αυτή θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα, όπως έχω πάντα ένα πρόσωπο κονσόλα.
τώρα έχω ακούσει πολλά για crysis αλλά είναι τόσο καλή όσο φαίνεται? υπάρχει online παιχνίδι; και επίσης αυτό που χρησιμοποιείτε για τον έλεγχο του χαρακτήρα ... Νομίζω ότι θα είναι αλλοδαπός, χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο και το ποντίκι ως apposed σε 360 Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE παίξει το demo και εγώ προσωπικά, θεωρούσε ότι έπαιζε farcry και πάλι
δεν προσφυγή μου σε όλα τα Ωστόσο, ο υπεύθυνος για το πράγμα; Μισώ τους για FPS θ μόνο χρήση του πληκτρολογίου και του ποντικιού, χαρά τακάκια είναι υπερβολικά ευαίσθητες ή δεν αρκεί δεν σας απαντήσω πολύ, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σχιστολίθου crysis για κάποιο περίεργο λόγο Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ωχ .... i thaught επρόκειτο να είναι λαμπρή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γεια
crysis WOT μπορώ να πω γι 'αυτό farcry την ενημέρωση, αλλά καλύτερα γραφικά, καλύτερο παιχνίδι, λίγο καλύτερα όπλα, το παιχνίδι farcry ήθελε να Αν δεν έχεις και vista και μια αξιοπρεπή κάρτα και dont κόπο Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τίποτα δεν το ήθελε farcry. Έχω παίξει πολλές φορές. αν σας πω ότι είναι κάτι σαν farcry, θα πρέπει, προφανώς, δεν παίζει αυτό και αν έχετε και λένε ότι, μόλις σας αεροπλάνο ηλίθιο. Λυπάμαι να πω, αλλά κυριολεκτικά i LMAO σε σας σχόλια για πολύ μακριά και Crysis. μήπως ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετικά το παιχνίδι και την ιστορία γραμμή είναι; τεράστιος. αυτός είναι ο λόγος Crysis έχεις κάποια από τα υψηλότερα των ειδικοτήτων ποτέ. ΟΛΑ τα πυρολυμένου μέχρι το να είναι και περισσότερα.
| |||
| |||
| Ευχάριστος |
|
| |||
| |||
| Έπαιξα το demo και Νόμιζα ότι ήταν καλή. Παρήγγειλα το παιχνίδι πριν από μερικές ημέρες. Έτσι, θα δούμε πόσο καλό είναι πραγματικά. Ναι όντως έχουν online παιχνίδι. |
|
| |||
| |||
| Πράγματι, είδα δεν έχουν σχέση με τις 2 σε όλα τα παιχνίδια. εντάξει, υπάρχει σε ένα νησί και έχει ψυχθεί κιάλια. μεγάλο ξεφωνητό. εκείνων που έχουν πολλά παιχνίδια. 10/10 στο βιβλίο μου. αγοράζετε. |
|
| |||
| |||
| καλά σε πολύ απομακρυσμένο παίρνετε ναρκωτικά και έχουν εξαιρετικά ανθρώπινη εξουσία σε αυτό το πατάτε ένα κουμπί και να λάβετε το ίδιο αποτέλεσμα |
|
| |||
| |||
| Πότε EVER λάβει ναρκωτικών στην FarCry; |