![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo sa svojim novim izgraditi i fancy pc igre to će biti velika promjena za mene kao što sam ja uvijek bio konzole osobi.
sada sam čuo puno o crysis, ali je to kao dobar kao što se čini? Ima li online play? i isto tako što ćete koristiti za kontrolu lika ... Mislim da će biti izvanzemaljac pomoću tipkovnice i miša kao apposed do 360 kontrolera My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive igrao demo i ja osobno sam se osjećao igrajući farcry opet
žalba nije mi uopće međutim, na kontroleru stvar? Mrzim ih za FPS i koristiti samo tipkovnicu i miša, radost jastučići su previše osjetljive ili nije dovoljno ne odgovor na Vaše pitanje, ali koliko sam osjetio potrebu da se kandidovati za crysis neki neparan razlog My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| oh .... thaught i to je bio idući u biti briljantan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bok
crysis znati mogu reći o njoj ali njegova farcry ažurirana bolje grafičke, bolje igre igrati, malo bolje topove, igra farcry želio biti osim ako u je dobio vidik i pristojan kartice i dont gnjaviti My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svojim ništa poput farcry. Igrao sam ga mnogo puta. ako kažu da je išta poput farcry, vi očito niste igrajući se, a ako imate i reći to, samo vaš avion glupo. Žao mi je reći, ali sam se doslovno LMAO komentare o daleko poklič i Crysis. Imate li još koji način realizirati različite igre igre i priče crta je? ogroman. To je razlog zašto Crysis je dobio neki od najviših ratings ikada dao. svojim svim svojim pukotinama i do biti i više.
| |||
| |||
| Lijep |
|
| |||
| |||
| Igrao sam demo i mislio to je bio dobar. Sam naručio igru par dana. Tako ćemo vidjeti kako to stvarno je dobar. Da ga ima online igranje. |
|
| |||
| |||
| zapravo, ne vidjeh odnosu na 2 igara na sve. ok, na otoku postoji i imaju cool dvogled. velika vika. mnoge igre su oni. 10/10 u mojoj knjizi. kupnje. |
|
| |||
| |||
| dobro daleko poklič uzimate droge i imaju super ljudske sile u ovom pritiska na tipku i dobijete isti efekt |
|
| |||
| |||
| Kada li se ikada uzeti drogu u FarCry? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je Dragon Build It's All pukotinama Gore biti? | zator | General Hardware Chat | 1 | 14. veljača 2009 15:47 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Napukao Sata HDD | wootwoot | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 11 siječanj 2008 17:17 |
| LCD puknut! | robodude | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 30. kolovoz 2007 17:17 |
| Napukao LCD Screen obest | SocialWarfare | Off Topic Discussion | 1 | 26. srpnja 2007 02:43 |
| Thread Tools | |
| |