![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobb az én új építésű PC Gaming Azt hiszem ez lesz a legfontosabb változás az, ahogy én mindig is egy konzolos személy.
Most hallottam sokat Crysis, de van olyan jó, mint amilyennek látszik? van-e online játszani? és mit felhasználás ellenőrzésére a karakter ... Azt hiszem, ez lesz idegen segítségével a billentyűzet és az egér, mint apposed egy 360 Controller My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive játszottak a demo, és én személy szerint úgy érezte, én farcry újra játszik
nem fellebbezett nekem egyáltalán azonban a vezérlő dolog? Utálom őket FPS csak használja a billentyűzet és az egér, öröm pads túl érzékeny, vagy nem elég nem felel meg a kérdést, de úgy éreztem, sokkal szükségességét palakőből Crysis egy furcsa okból My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| oh .... i thaught ez lesz a ragyogó |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szia
Crysis wot is mondhatnék róla a farcry, de frissítés Jobb grafika, jobb játék, kicsit jobb, fegyvereket, A játék farcry akartam lenni és ha van kilátás és a tisztességes és a kártyát ne fáradj My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a semmi, mint a farcry. Én játszottam, hogy sokszor át. Ha azt mondom, mint valami farcry, akkor nyilván nem játszik, és ha van, és azt mondják, akkor csak sík hülye. Sajnálom, de azt mondják, hogy a szó szoros LMAO rád megjegyzéseket Far Cry és a Crysis. Ön még észre, mennyire más a játék és a történet vonal? hatalmas. Ezért van az, hogy a Crysis vannak a legjobb értékelés valaha kapott. a MINDEN a repedt fel lehet és így tovább.
| |||
| |||
| Kedves |
|
| |||
| |||
| Játszottam a demo, és úgy vélte, ez jó volt. Én elrendelte, hogy a játék egy-két nappal ezelőtt. Akkor majd meglátjuk, milyen jó, hogy valóban az. Igen ez online játék. |
|
| |||
| |||
| Ami azt illeti, nem láttam, hogy a 2 játékok a minden. OK, ott a szigeten, és hűvös távcső. nagy bulizik. sok játékok is azok. 10/10 az én könyvem. venni. |
|
| |||
| |||
| valamint a Far Cry gyógyszerek szedése és szuper emberi hatáskörrel ezen megnyom egy gombot, és hogy az azonos hatású |
|
| |||
| |||
| Mikor veszi EVER kábítószerek FarCry? |