![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הזכות לבנות עם החדש שלי אני מאוה PC Gaming זה יהיה שינוי גדול בשבילי כמו שאני תמיד היה אדם Console.
עכשיו שמעתי הרבה על crysis אבל זה טוב כמו שזה נראה?? האם יש משחק מקוון? וגם מה אתה משתמש כדי לשלוט על אופי ... אני חושב שזה יהיה הזר באמצעות מקלדת ועכבר כמו apposed עד 360 Controller המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ive שיחק את ההדגמה ואני אישית הרגשתי שיחקתי farcry שוב
|
|
|||
|
|||
|
אה .... אני thaught שזה יהיה מבריק
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הי
crysis wot אני יכול להגיד על זה את farcry אבל עדכון גרפיקה טובה יותר, לשחק משחק טוב יותר, מעט יותר אקדחים, המשחק farcry רוצה להיות אלא אם כן יש U Vista ו ו א הגון כרטיס dont להפריע המערכת שלי: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
את לא כמו farcry. אני חייב לשחק את זה הרבה פעמים על פני. אם אתה אומר שזה משהו כמו farcry, מן הסתם יש לך את זה לא משחק ואם יש לך להגיד את זה, את המטוס פשוט טיפשי. צר לי לומר אבל אני ממש LMAO עלייך הרבה הערות בנוגע לבכות ו Crysis. האם אתה מבין עד כמה שונה אפילו המשחק משחק סיפור הקו? ענק. זו הסיבה מדוע Crysis יש חלק דירוגים הגבוה ביותר שניתן אי פעם. את כל מפוצץ עד להיות ועוד.
|
|||
|
|||
|
נחמד
|
|
|
|||
|
|||
|
שיחקתי את הדמו וחשבתי שזה טוב. הזמנתי את המשחק כמה ימים לפני. אז נראה איך זה באמת טוב. כן כן יש משחק מקוון.
|
|
|
|||
|
|||
|
למעשה, אני לא רואה ביחס של 2 משחקים בכלל. בסדר, יש באי ויש להם מגניב משקפת. קריאה גדול. יש הרבה משחקים אלה. ב 10/10 את הספר שלי. לקנות את זה.
|
|
|
|||
|
|||
|
גם ב רחוק לך לבכות לקחת סמים ויש להם סמכויות Super האדם הזה אתה לוחץ על כפתור ולקבל את אותו אפקט
|
|
|
|||
|
|||
|
מתי פעם לקחת סמים ב FarCry?
|