![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
teisę su mano naujos statybos I Fancy kompiuterinių žaidimų, tai bus labai didelis pasikeitimas, man, kaip aš visuomet buvo konsolės asmeniui.
Dabar aš girdėjau apie crysis daug, bet tai taip gerai, kaip atrodo? Ar yra online play? ir ką jūs naudojate kontrolės pobūdis ... Manau, kad tai bus užsienietis naudojant klaviatūrą ir pelę, kaip dedamos į 360 Controller Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
IVE grojo demo ir aš asmeniškai pajuto aš grojo farcry vėl
neapskundė man ne visus Tačiau dėl vadovo dalykas? I hate them PAS aš tik naudotis klaviatūra ir pele, džiaugsmas pagalvėlės pernelyg jautrus arba nepakankamai nėra atsakymas į jūsų klausimą, daug, bet pajutau, kad reikia šiferis crysis kai kurių nelyginis priežasties
Mano sistema: Mano
|
|
|
|||
|
|||
|
oh .... I thaught jis bus puikus
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
labas
Crysis nežinau aš galiu pasakyti apie jį jo farcry, bet atnaujinta geresnės grafikos, geriau žaidimą, šiek tiek geresni ginklai, Žaidimo farcry norėjau būti nebent U Got Vista ir padoraus kortelė dont bother Mano sistema: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jos nieko panašaus farcry. Aš grojo daug kartų. Jei jums pasakyti, kad tai nieko panašaus farcry, jūs akivaizdžiai ne žaisti jį ir, jei turite ir pasakyti, jūsų tiesiog plokštuma kvailas. I'm sorry pasakyti, bet aš tiesiog LMAO metu jūs komentarų apie Far Cry ir Crysis. Do you even suprasti, kaip skirtingi žaidimai ir story line yra? didžiulis. Tai kodėl Crysis gavo kai aukščiausius reitingus, kada pateiktas. Visos jos savo krekingo iki bus ir daugiau.
|
|||
|
|||
|
Gražus
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš suvaidino demo ir maniau, kad buvo geros. Aš užsisakyti žaidimas prieš porą dienų. Taigi, mes matome, kaip jis geras. Taip ji turi žaisti online.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tiesą sakant, aš pamačiau, nesusiję su 2 žaidimai ne visi. Gerai, ten sala ir turi atvėsti žiūronai. Didelės rėkauti. daugelis žaidimų jų. 10/10 in my book. pirkti.
|
|
|
|||
|
|||
|
gerai Far Cry pradėdami vartoti narkotikus ir buvo super žmogaus galių šioje paspaudžiate mygtuką ir gauti tokį patį poveikį
|
|
|
|||
|
|||
|
Kada jūs kada vartoti narkotikus FarCry?
|