![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tiesības ar savu jauno būvēt i fancy PC spēļu šis būs būtiskas izmaiņas man kā Es vienmēr esmu bijusi konsole persona.
Tagad es esmu dzirdējis daudz par Crysis, bet tas ir tik labs, kā šķiet? Vai ir online spēles? un arī to, ko jūs izmantojat, lai vadības rakstzīme ... Es domāju, ka tas būs ārvalstniekam, izmantojot tastatūru un peli, kā apposed līdz 360 kontrolieris Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE spēlēja demo un es personīgi jutās i spēlēja farcry atkal
neiesniedza apelācijas sūdzību man vispār tomēr, kontrolieris lieta? i hate to FPS i izmantot tikai klaviatūru un peli, prieks paliktņi ir pārāk jūtīgs, vai nav pietiekami nav atbildēt uz Jūsu jautājumu daudz, bet es sajutu nepieciešamību šīfera Crysis kāda dīvaina iemesla dēļ Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| oh .... i thaught tā būs spoža |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čau
Crysis wot es varu teikt par to tā farcry bet atjaunošana labākas grafikas, labāku spēli spēlēt, nedaudz labāk šautenes, spēle farcry gribēju būt ja u got vista un un pienācīgas karte dont bother Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tā nekas kā farcry. Man ir bijusi tā daudz reizes. ja jūs sakāt, tas ir kaut kā farcry, jūs acīmredzot nav spēļu, un ja jums ir, un teikt, jūsu vienkārši plakne stulba. Man žēl to teikt, bet es burtiski LMAO uz tevi komentāri par tālu un Crysis. Jūs pat saprast, cik dažādi spēle spēlēt un stāsts līnija ir? milzīgs. tāpēc Crysis ieguva dažas no augstākajiem reitingiem jebkad iepriekš. tā ar visiem tās krekinga līdz būt un vairāk.
| |||
| |||
| Jauks |
|
| |||
| |||
| Es spēlēju demo un domāju, ka tā bija laba. Man lika spēli pāris dienas atpakaļ. Tā mēs redzēsim, cik labi tas tiešām ir. Jā tā ir online spēli. |
|
| |||
| |||
| patiesībā, es redzēju, nav nekāda sakara ar 2 spēlēm vispār. ok, tad uz salas un ir cool binokļi. liels bļāviens. daudzas spēles ir tos. 10/10 in my book. iegādāties. |
|
| |||
| |||
| labi tālu jūs lietojat narkotikas un ir super cilvēka pilnvaras šajā nospiežat pogu, un iegūt tādas pašas sekas |
|
| |||
| |||
| Kad jūs EVER lietot narkotikas FarCry? |
![]() |
|
| Bookmarks |