![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prawa z mojej nowej kompilacji i fancy pc gra to będzie poważnych zmian, jak i dla mnie zawsze były konsoli osoby.
Słyszałem już wiele o Crysis, ale to jest tak dobre, jak się wydaje? jest tam grać online? a także co do używania znaku kontroli ... Myślę, że cudzoziemiec będzie za pomocą klawiatury i myszki, jak apposed do 360 kontroler My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive odtwarzane demo i ja osobiście czuł i został ponownie gra farcry
nie odwołanie do mnie w ogóle jednak na kontrolerze rzeczą? I hate nich FPS i używać tylko klawiatury i myszki, podkładki radości są zbyt wrażliwe lub mało nie jest odpowiedź na Twoje pytanie, ale czułem się dużo potrzebę łupków Crysis dla niektórych dziwne powodu My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| oh .... I thaught to będzie świetny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cześć
Crysis wot mogę powiedzieć na ten temat farcry ale jego aktualizacja lepsza grafika, lepsze gry, nieco lepiej broni, gra farcry chciał być chyba że u got a vista i godnej karty dont bother My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jej nic jak farcry. i odegrały to wiele razy. Jeśli jest coś powiedzieć jak farcry, to oczywiście nie gra, a jeśli masz i powiedzieć, że Twój samolot tylko głupi. I'm sorry to say but i dosłownie LMAO na siebie uwagi na temat Far Cry i Crysis. Pan sobie nawet, jak na różne gry i historii linii? wielki. Dlatego Crysis ma jedne z najwyższych ratingach kiedykolwiek wydane. Wszystkie jego krakowanej się być i więcej.
| |||
| |||
| Fajny |
|
| |||
| |||
| Grałem w demo i thought it was good. I zarządził grę kilka dni temu. Tak więc zobaczymy jak dobry jest naprawdę. Tak, to ma grać online. |
|
| |||
| |||
| w rzeczywistości, nie widziałem na 2 gry w ogóle. ok, nie na wyspie i mają cool lornetki. wielki okrzyk radości. wiele gier ma tych. 10/10 w mojej książce. Kup. |
|
| |||
| |||
| oraz w Far Cry robienia narkotyków i super ludzi w tej naciśnięcia przycisku, aby uzyskać ten sam efekt |
|
| |||
| |||
| Kiedy kiedykolwiek podjąć narkotyków w FarCry? |
![]() |
|
| Zakładki |