![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dreapta, cu noua mea construi i plăcea bucăţi de jocuri, acest lucru va fi o schimbare majoră, pentru mine, ca i-au fost întotdeauna o consolă persoană.
acum i-au auzit multe despre Crysis, dar este la fel de bun ca se pare?? este acolo juca online? şi, de asemenea, la ce va folosi pentru a controla caracterul ... Cred că va fi un străin, folosind tastatura şi mouse-ul ca apposed la un controler de 360 Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive a jucat un demo şi eu personal am simtit eu a fost din nou joc farcry
nu a recurs la mine, la toate Cu toate acestea, pe de controler de lucru? Nu-mi place de ei FPS i utiliza doar tastatura şi mouse-ul, de veselie, tampoane sunt prea sensibili sau nu suficient de nu răspunde la întrebarea dvs. de mult, dar m-am simtit nevoia de a acoperi cu plăci de ardezie Crysis pentru unele ciudat motiv Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| oh .... i thaught ce a fost va fi genial |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| salut
Crysis wot pot să spun despre el sa farcry dar actualizata grafică mai bună, mai bine joc joc, ceva mai bine de arme, joc farcry a vrut să fie cu excepţia cazului în care u-am Vista şi decentă şi o carte de dont bother Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nimic nu vrea sa farcry. Am jucat-o de multe ori peste. dacă vă spun că este ceva de genul farcry, va avea în mod evident, nu-l joc şi, dacă aveţi şi o spun, vă doar avion prost. Îmi pare rău să spun, dar i la tine literalmente LMAO comentarii despre ceea plânge şi Crysis. chiar vrei sa realizezi cât de diferită de joc joc şi poveste linie este? imens. Acesta este motivul pentru Crysis are unele din cele mai mari rating mai dat. sale toate cracare până să fie şi mai mult.
| |||
| |||
| Drăguţ |
|
| |||
| |||
| Am jucat demo şi de crezut ca a fost bun. Am comandat jocul câteva zile în urmă. Deci, vom vedea cât de bun este el de fapt. Da-l are juca online. |
|
| |||
| |||
| de fapt, l-am văzut nici o legătură cu cele 2 jocuri la toate. ok, acolo, pe o insula si au răcit binoclu. tuşi mare. au cele mai multe jocuri. 10/10, în cartea mea. cumperi. |
|
| |||
| |||
| în contrast izbitor de bine să luaţi medicamente şi au super puteri umane, în acest aţi apăsat un buton şi obţine acelaşi efect |
|
| |||
| |||
| Când nu ai mai lua droguri în FarCry? |