![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| právo sa svoju novú stavať aj ozdobné PC hra to bude zásadnou zmenou pre mňa boli vždy konzola osobu.
Teraz som počul veľa o Crysis, ale to je tak dobré, ako sa zdá? je tu online hru? a tiež čo si pre kontrolu použitia znaku ... Myslím, že to bude cudzinca pomocou klávesnice a myši, ako priložil na 360 radiče Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE hral demo a ja osobne som sa cítil opäť hrá farcry
nebolo odvolanie sa mi vôbec však na ovládači vec? i nenávidět pre FPS aj používať iba klávesnicu a myš, radosť podušky sú príliš citlivé, alebo nie dost nie je odpoveď na Vašu otázku, ale moc som sa cítil potrebu bridlice Crysis pre niektoré odd dôvod Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| oh .... i thaught bolo bude brilantné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svoje nič podobného farcry. som hral to koľkokrát sa skončila. Ak poviete, že je niečo podobného farcry, budete zrejme nebude hrať, a ak máte, a povedať, že vaše lietadlo prostě blbost. I'm sorry to povedať, ale aj na vás doslova LMAO komentáre o ďaleko a Crysis. si aj uvedomiť, ako sa rôzne hry a línia príbehu je? obrovský. To je dôvod, prečo Crysis má jedny z najvyšších ratingov nikdy vydané. jeho ALL jeho krakované až bude aj viac.
| |||
| |||
| Pěkný |
|
| |||
| |||
| Hrál jsem demo a myslela, že to bolo dobré. Objednal som hru pár dni. Tak uvidíme, ako to je naozaj dobrý. Áno, to si online hru. |
|
| |||
| |||
| V skutočnosti som videl žiadny vzťah k 2 hry vôbec. ok, tu na ostrove a cool ďalekohľady. veľký pokriky. mnohé hry boli ty. 10/10 v mojej knihe. kúpiť. |
|
| |||
| |||
| aj v ďaleko užívate lieky a majú super ľudí v tejto stlačení tlačidla a získať rovnaký účinok |
|
| |||
| |||
| Kedy ste niekedy brať drogy vo FarCry? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dragon Kompiluje je rovnaký ako v reklame na Be? | Zator | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 14. februára 2009 15:47 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Krakovaný Sata HDD | wootwoot | Drives & Removable Media | 2 | 11. januára 2008 17:17 |
| Krakovaný LCD! | robodude | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 30. augusta 2007 17:17 |
| Krakovaný LCD obrazovky Prank | SocialWarfare | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 26. júla 2007 02:43 |
| Thread Tools | |
| |