![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
право са својим новим изградити и фанцы пц игре то ће бити велика промена за мене као што сам ја увек био конзоле лицу.
сада сам чуо пуно о црысис, али је то као добар као што се чини? Има ли онлине плаы? и исто тако што ћете користити за контролу лика ... Мислим да ће бити изванземаљац помоћу тастатуре и миша као аппосед до 360 контролера Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Иве играо демо и ја лично сам се осећао играјући фарцры опет
жалба није ми уопште међутим, на контролеру ствар? Мрзим их за ФПС и користити само тастатуру и миша, радост јастучићи су превише осетљиве или није довољно не одговор на своје питање, али колико сам осјетио потребу да се кандидовати за црысис неки непаран разлог
Мы Сыстем: Мој
|
|
|
|||
|
|||
|
ох .... тхаугхт и то је био идући да буде бриљантан
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
бок
црысис знати могу рећи о њој али његова фарцры ажурирана боље графичке, боље игре играти, мало боље топове, игра фарцры желео да буде осим ако у је добио видик и пристојан картице и донт гњавити Мы Сыстем: редден137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
својим ништа попут фарцры. Играо сам га много пута. ако кажу да је било што попут фарцры, ви очигледно нисте играјући се, а ако имате и рећи то, само ваш авион глупо. Жао ми је рећи, али сам се дословно ЛМАО коментаре о далеко поклиц и Црысис. Имате ли још који начин реализовати различите игре игре и приче линија је? огроман. То је разлог зашто Црысис је добио неки од највиших ратингс икада дао. својим свим својим пукотинама и до бити и више.
|
|||
|
|||
|
Леп
|
|
|
|||
|
|||
|
Играо сам демо и мислио то је био добар. Сам наручио игру пар дана. Тако ћемо видети како то стварно је добар. Да га има онлине играње.
|
|
|
|||
|
|||
|
заправо, не видјех односу на 2 игара на све. ок, на острву постоји и имају цоол двоглед. велика викао. многе игре су они. 10/10 у мојој књизи. куповине.
|
|
|
|||
|
|||
|
добро далеко поклиц узимате дроге и имају супер људске силе у овом притиска на тастер и добијете исти ефекат
|
|
|
|||
|
|||
|
Када ли се икада узети дрогу у ФарЦры?
|