![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hak olarak hep bir konsol edilmiştir yeni Bu benim için büyük bir değişim olacak I fantezi adet oyun kurmak ile.
şimdi i Crysis hakkında çok şey duydum ama bu gibi görünüyor kadar iyi? Orada çevrimiçi oyun nedir? ve ne karakteri kontrol etmek için kullanıyoruz ... i bir 360 denetleyicisine apposed bir klavye ve fare kullanılarak yabancı olacağını düşünüyorum Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive Kişisel hissettim farcry tekrar oynuyordum Demo ve i oynanır
bana hiç itiraz didn't Ancak denetleyicinin şey mi? Ben FPS i sadece klavye ve fare kullanın nefret, neşe yastıkları çok hassas ya da yeterli değil sorunuza cevap değil çok ama barut Crysis biraz tuhaf nedenle ihtiyacı hissettim Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Oh .... i olacak olduğunu thaught parlak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba
Crysis wot i hakkında ki kendi farcry ama güncelleme daha iyi grafikler, daha iyi oyun oynamak, biraz daha iyi silahlar, oyun farcry olmak istedim takdirde u ve ve bir kart dont rahatsız manzara var Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| farcry gibi bir şey. Orada pek çok kez oynamıştır. eğer farcry gibi bir şey olduğunu söylüyorlar, açık ve oynamaya değil varsa ve bunu söylemek için sadece uçak aptal. Ben ancak hakkında bambaşka ve Crysis yorumlarını ben gerçekten LMAO söylüyorlar üzüldüm. Hatta farklı oyun oynamak ve hikayesi satır fark var? kocaman. Bu yüzden bazı Crysis en yüksek derecelendirme hiç verilen var olduğunu. onun tüm kadar çatlak olmak ve daha fazlası.
| |||
| |||
| Hoş |
|
| |||
| |||
| Ben demo oynanır ve bu iyi olduğunu düşündüm. Bu oyun gün önce bir çift emretti. Yani biz ne kadar iyi Gerçekten. Evet online oyun var. |
|
| |||
| |||
| aslında, bütün bu 2 oyun için ilgili gördüm. tamam bir ada, üzerinde ve serin dürbün. büyük çığlık. birçok oyun bu var. 10/10 benim kitapta. alabilir. |
|
| |||
| |||
| çok iyi bir uyuşturucu ve bu da bir düğmeye basın ve aynı sonuca ulaşmak için de süper insan güçler var ağlamaya |
|
| |||
| |||
| Ne zaman FarCry almak uyuşturucu EVER mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |