![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право з моїм новим побудувати Мені здається, PC Gaming Це буде суттєва зміна для мене, оскільки я завжди була людиною консолі.
Тепер у мене є багато чули про Crysis, але це так добре, як здається? є онлайн гра? а також те, що ви використовуєте для управління характер ... Я думаю, це буде чужорідним допомогою клавіатури і миші, як з'єднаний з контролером 360 Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive грав демо, і я особисто відчував, що я знову грав FarCry
не подобалося мені все Однак, на контролері річ? Я ненавиджу їх за FPS я тільки використовувати клавіатуру і мишу, радість колодки дуже чутливою або недостатньо не дає відповіді на ваше запитання багато, але я відчував необхідність шифер Crysis для деякого непарного причина Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ох .... Я thaught він збирається бути блискучим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт
Crysis WOT я можу сказати з цього приводу FarCry, але свій оновлений кращою графікою, кращої гри, трохи краще зброю, гру FarCry хотів бути якщо U Got Vista і і гідний Dont карт турбувати Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| своєї нічого подібного FarCry. Я грав його багато разів. Якщо ви скажете, це нічого, як FarCry, ви, очевидно, НЕ грає, і якщо ви і кажете, ваш просто нерозумно площині. Дуже шкода, кажуть, але я буквально LMAO у Вас коментарі про Far Cry і Crysis. Ви навіть не усвідомлювати, яким чином різні гру і сюжет лінія? величезний. Саме тому Crysis отримала найвищі оцінки даної ніколи. ВСЕ своє своїх тріснула бути й більше.
| |||
| |||
| Милий |
|
| |||
| |||
| Я грав в демо-версію і подумав, що це добре. Я замовив гру пару днів тому. Таким чином, ми побачимо, як він гарний. Та в нього є ігри онлайн. |
|
| |||
| |||
| Справді, я бачив ніякого відношення до гри 2 на всіх. OK, там на острові і прохолодно бінокль. Big Whoop. Багато ігор мають ті. 10/10 в моїй книзі. купити його. |
|
| |||
| |||
| а в Far Cry ви приймаєте наркотики і Super Human повноваження в цьому натиснути кнопку і отримати той самий ефект |
|
| |||
| |||
| Якщо Ви коли-небудь приймати наркотики в FarCry? |