![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами хора Crysis Демо е тук.
Всеки, който този готови да го вървим сега мога. Моля, споделете вашите мисли тук. За да направят темата малко по-информационен особено за бъдещите строители система може да ви моля да включва вашата система очила какви настройки стартирате играта и в приблизителната FPS, което получаваш. Изтеглям Fraps да следите FPS. Аз съм впечатлен? С grahics не особено, както и изпълнението? ![]() Геймплеят въпреки че по мое мнение е доста добра! Ура нещо положително от мен. ![]() Моля, не забравяйте, както аз трябваше да си спомним, че съществуват вероятно isn't компютър може да изгради точно сега, че ще продължи тази игра на всичко Макс. ![]() NVIDIA изглежда е трябвало да се увличам Бета шофьори само днес, така че аз очаквам / Надявам се нещата ще се подобрят. 169,01 Бета Водачите Предполагам, че всички свръх тази игра е получил само някога може да завърши с някои хора, че е малко разочарован. Очакването е по-голяма от реализацията и всичко останало. Във всеки случай аз ще видите това, което другите трябва да се каже, преди да изпращате повече. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Някои от резултатите. Опитах няколко различни варианти, но Намерих тези настройки, за да бъде за най-доброто за me.It би могъл да погледна по-добре или би могъл да работи по-бързо. Това дава относително златната среда. 1440x900 БЕШЕ Елементи среден АА X4 25-45 FPS Редактирани да добави: Има супер тайна (LOL) сравнителен анализ на партидите файлове, съдържащи се в C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis Демо ЕТ \ Bin32 ![]() Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya крил, имам демото само преди няколко часа. Трябва да кажа, графиката Arnt всички впечатляващо. играта е много добра Tho. моята платформа: e6750@2.66 2 GB Corsair XMS2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC екрана пресъдено: 1280 x 1024 Сложих всичко на високото, без АА. получих от 25fps мин. до макс 46fps. кога аз слагам всичко на високото включително 4x AA Имам 15fps мин и не повече от 32fps. някои screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте Necromancier. Ей някой, договорени с мен за графики! Въпреки, който щеше да ни вярват, гледаш тези screenies? Наистина ли хората, които просто Dont гледам, че много по време на игра. Вероятно защото, даващ възможност на високо АА изпраща спада на FPS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз арго дори и да го инсталирате право LOL, и пуснете инсталационната програма, казва настанявам е пълен и т.н. и т.н. няма проблеми, но аз арго 'намирам кой да започне икони ......... IM объркани Ive дори и изследовател на калявам пила, но Ive не е имал късмет LOL
| |||
| |||
| Използвате ли Vista от всеки шанс? |
|
| |||
| |||
| правото ви крил. АА просто напълно убива кадъра / сек. тя все още изглежда okayish с всичко високо (без АА) (тези, които бяха публикувани снимки на екрани и тези, които съм се използва Fraps в игра), но когато си играе играта, тя просто doesn't захващането графики мъдър. Ive наскоро инсталирана Clive Barkers Ерихон. и начина, по който се използват различни текстури, осветление и начина, по произход гледам вид fazed, докато търсите в тях директно, вие actuallly се чувствам така, сякаш си в играта * *. може би нещата ще налитам на освобождаването на пълната версия. и се надяваме, някои по-добри шофьори графики ще излезе. тъй като тези 169,01 шофьори са били просто спусна. |
|
| |||
| |||
| Да Играх демото на Ерихон и графиката са далеч по-добре или какво да кажем за Call Of Duty 4? Аз обвинявам ЕА за пореден път бързам things.yeah тази игра е взел възраст, за да излезе, но защо освобождаване под стандартните неща? Ние можем да чакам (и някои от нас може) LOL Просто изчакайте до пълен Играта е released.Patch след кръпка след кръпка, защото ЕА Rush какво по същество е Бета. |
|
| |||
| |||
| IM тичане изглед buts добре си го намерих, didn't реализира това е игра ЕА LOL така аз основавам на обяд там, игрите Добре, аз искам да разбера повече за мултиплейър първо като спецификациите изглед 2GHz двойно 2gig овен 8600gt игри тичане малко муден, IM ще играя с настройките и актуализиране на моя пост |
|
| |||
| |||
| Хайде Mrdaveyk тичам някои показатели! Цитат:
Също така, ако стартирате показател CPU вие ще получите, за да видите Ракета Launcher.Wooooo! |