![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I lidem Crysis Demo je tady.
Každý, kdo to je ochotná dát mu jít může. Prosím, podělte se o své myšlenky zde. Chcete-li přispět k tomu, aby se vlákno trochu více informací, zejména pro budoucí systém budovateli můžete prosím uveďte váš systém specifikace, jaké nastavení spustíte hru a na přibližnou FPS dostanete. Stáhnout FRAPS sledovat vaše FPS. Mám dojem? S grahics nijak zvlášť a výkonnost? ![]() Herních i když podle mého názoru je zatraceně dobrý! Hurá něco pozitivního ode mne. ![]() Zapamatujte si, jak jsem na sebe upozorní, že je pravděpodobně isnt PC můžete stavět hned, že bude trvat na tuto hru Max všechno. ![]() NVIDIA zřejmě musel vyběhnout Beta ovladače právě dnes když tak očekávám / naděje, co se bude zlepšovat. 169.01 Beta Ovladače Myslím, že všechny humbuk tuto hru obdržel mohl jen někdy koncem se někteří lidé jsou trochu zklamáni. V očekávání je větší než realizace a tak. Takže uvidím, co ostatní říkají před vyslání více. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768megabajt Některé výsledky. Zkoušel jsem několik různých variant, ale našel toto nastavení, které mají být asi nejlepší pro me.It mohl mít vypadalo lépe, nebo by mohl běžet rychleji. To byl poměrně šťastný médiu. 1440x900 ZS Detail média AA X4 25-45 FPS Upraveno pro přidání: Jsou super tajné (lol) srovnávání dávkové soubory obsažené v C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya kril, dostal demo před pár hodinami. Musím říci, že grafika arnt všechno působivé. hry je velmi dobrá ThO. moje zmanipulovat: e6750@2.66 2GB Corsair xms2 800MHz BFG 8800gts 320mb OC obrazovce res: 1280 x 1024 Mám všechno na vysoké bez AA. dostal od min 25fps na max 46fps. když jsem všechno na vysoké včetně 4x AA Mám min max 15fps a 32fps. některé screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj Necromancier. Ahoj někdo dohodli se se mnou o grafice! I když, kdo by se nám věřit, se podíváme na ty screenies? Fakt, že lidé prostě dont vypadají, že velký během přehrávání. Patrně proto, aby mohly vysoké AA posílá FPS prudkým poklesem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant i nainstalovat právo lol, i spuštění instalátoru říká instalátor je kompletní etc etc žádné problémy, ale i cant najít spuštění ikony ......... im pařezy IVE dokonce explorer se temp soubory, ale IVE neměl štěstí lol
| |||
| |||
| Jste pomocí Vista jakoukoli šanci? |
|
| |||
| |||
| Vaše právo plankton. AA prostě úplně zabije fps. to stále vypadá okayish se vše na vysoké (bez AA) (ty snímky i posta byla ty jsem pomocí fraps ve hře), ale když se vaše hraní hry, je právě doesnt rukojeť vám grafika moudrý. IVE nově instalovaných Clive barkers Jericha. a způsob, jakým jsou používány různé textury, osvětlení a způsob, jakým se zázemím hledat jakési fazed ven, dokud se na ně podívat přímo, budete actuallly to cítí, jako by vaše hra * v *. Možná to bude formovat až o propuštění na plnou verzi. a doufejme, že někteří řidiči budou lepší grafiku vyjít. protože ty ovladače 169.01 prostě zaútočili. |
|
| |||
| |||
| Jo jsem hrál demo Jericha a grafika je mnohem lepší, nebo co Call of Duty 4? I za vinu EA opět řítí things.yeah tuto hru přijal věkových kategorií, aby vyšel, ale proč zpráva sub standardní věci? Můžeme čekat (a někteří z nás umí) lol Jen počkej, až se plný Hra je released.Patch po náplast po náplast, protože EA vyběhnout co je v podstatě Beta. |
|
| |||
| |||
| im běh průhled buts jeho ok Já jsem to našel, didnt uvědomit, že to je hra EA lol tak jsem tam na oběd, na hry ok, chci se dozvědět více informací o multiplayer, jako první specifikace vista 2GHz duální 2gig ram 8600gt hry běží trochu zdlouhavý, im budeme hrát s nastavením a aktualizovat můj příspěvek |
|
| |||
| |||
| Pojď Mrdaveyk spuštění některých měřítek! Citace:
Také pokud spouštíte CPU benchmark dostanete vidět Rocket Launcher.Wooooo! |