![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά τα άτομα Crysis Demo είναι εδώ.
Όποιος thats πρόθυμοι να δώσει μια πάει τώρα μπορεί. Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας εδώ. Για να βοηθήσει να γίνει το νήμα λίγο πιο κατατοπιστική ειδικά για τους υποψήφιους κατασκευαστές συστημάτων μπορεί να σας παρακαλώ να περιλαμβάνει προδιαγραφές του συστήματός σας ό, τι ρυθμίσεις να εκτελέσετε το παιχνίδι και κατά την προσέγγιση FPS παίρνετε. Λήψη Fraps να παρακολουθεί FPS σας. I am impressed; Με την grahics δεν είναι ιδιαίτερα, και οι επιδόσεις; ![]() Το παιχνίδι όμως κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλό! Ζήτω κάτι θετικό από μένα. ![]() Να θυμάστε όπως είχα τον εαυτό μου να υπενθυμίσω ότι το isnt υπάρχει πιθανώς έναν υπολογιστή που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τώρα ότι θα τρέχει αυτό το παιχνίδι για τα πάντα Μέγ. ![]() NVIDIA φαίνεται ότι έπρεπε να βιαστούμε από τους οδηγούς Beta μόλις σήμερα, αν και μέχρι Περιμένω / ελπίζω τα πράγματα θα βελτιωθούν. 169,01 Beta Drivers Υποθέτω ότι όλα τα δημοσιότητα αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει λάβει ποτέ τέλος μόνο με μερικούς ανθρώπους να είναι λίγο απογοητευμένος. Η πρόβλεψη είναι μεγαλύτερη από την υλοποίηση και όλα αυτά. Τέλος πάντων, θα δούμε τι είπαν άλλοι πριν από τη δημοσίευση περισσότερο. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Αποτελέσματα. Προσπάθησα μερικές διαφορετικές παραλλαγές αλλά βρίσκονται αυτές οι ρυθμίσεις να είναι για το καλύτερο για me.It θα μπορούσε να εξεταστεί καλύτερα ή θα μπορούσε να τρέξει γρηγορότερα. Αυτό έδωσε μια σχετικά χρυσή τομή. 1440x900 WAS Λεπτομέρειες Medium X4 AA 25-45 FPS Επεξεργασία για να προσθέσει: Υπάρχουν σούπερ μυστική (lol) συγκριτική αξιολόγηση των παρτίδων αρχεία που περιέχονται στο C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| κριλ heya, πήρε το demo πριν από λίγες ώρες. Πρέπει να πω, Arnt τα γραφικά όλα αυτά εντυπωσιακό. gameplay είναι πολύ καλό tho. rig μου: e6750@2.66 2GB Corsair xms2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC res οθόνη: 1280 x 1024 Έβαλα τα πάντα σε υψηλά που δεν AA. πήρε από λεπτό σε 25fps max 46fps. όταν έβαλα τα πάντα από την υψηλή συμπεριλαμβανομένων 4x AA πήρα 15fps ελάχιστο και μέγιστο 32fps. ορισμένες screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Γεια κάποιος συμφώνησε μαζί μου για τα γραφικά! Αν και οι οποίοι θα μας κάνουν να πιστέψουμε επισημαίνοντας τους screenies? Πραγματικά οι άνθρωποι που dont ακριβώς δούμε αυτή τη μεγάλη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλλον επειδή επιτρέπει σε κάθε μεγάλη AA στέλνει τα FPS να πέφτουν κατακόρυφα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| λοξοτομώ το εγκαταστήσετε ακόμα δικαίωμα lol, i τρέχει το πρόγραμμα εγκατάστασης, λέει ο installer είναι πλήρης κτλ κτλ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά λοξοτομώ το εύρημα κάθε εικονίδια έναρξη ......... im stumped ive ακόμη εξερευνητής τα αρχεία temp αλλά Ive δεν είχε καμία τύχη lol
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε Vista με κάθε ευκαιρία; |
|
| |||
| |||
| δεξιά κριλ σας. AA σκοτώνει μόνο εντελώς το fps. φαίνεται ακόμα okayish με ό, τι σε υψηλά επίπεδα (δεν Α) (i τα screenshots δημοσιεύτηκε ήταν το i αυτές πήρε με Fraps στο παιχνίδι), αλλά όταν παίζει το παιχνίδι σας, ακριβώς doesn't λαβή σας γραφικά σοφός. ive πρόσφατα εγκατασταθεί Clive Barkers Ιεριχώ. και τον τρόπο οι διαφορετικές υφές που χρησιμοποιούνται, τον φωτισμό και τον τρόπο με υπόβαθρο την εμφάνιση είδος fazed έξω, μέχρι να δούμε τα άμεσα, μπορείτε actuallly αισθάνομαι σαν να σας * στο παιχνίδι *. ίσως τα πράγματα θα διαμορφώσει μέχρι την απελευθέρωση της την πλήρη έκδοση. και ελπίζω κάποια καλύτερη οδηγών γραφικών θα βγει. επειδή οι έσπευσαν 169,01 οδηγούς απλά. |
|
| |||
| |||
| Ναι έπαιξα το demo της Ιεριχούς και τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα ή τι γίνεται με το Call of Duty 4? Κατηγορώ ΕΑ για ακόμη σπεύδουν πάλι things.yeah αυτό το παιχνίδι έχει λάβει τις ηλικίες για να βγεί αλλά γιατί υπο απελευθέρωση πρότυπο πράγματα; Μπορούμε να περιμένουμε (αλλά και ορισμένοι από εμάς μπορεί να) lol Απλά περιμένετε μέχρι την πλήρης παιχνίδι είναι released.Patch μετά έμπλαστρο μετά έμπλαστρο διότι EA βιασύνη τι είναι ουσιαστικά ένα Beta. |
|
| |||
| |||
| im running vista buts i ο.κ. του βρήκε, didnt συνειδητοποιήσουμε ότι ήταν ένα παιχνίδι lol ΕΑ έτσι Βρήκα ένα γεύμα στο, υπάρχει το ok παιχνίδια, θέλω να μάθω περισσότερα για multiplayer ήθελα καταρχάς specs Vista 2GHz dual 2gig ram 8600gt παιχνίδια τρέχει λίγο αργός, im gonna παίζουν με τις ρυθμίσεις και να ενημερώσετε τη θέση μου |
|
| |||
| |||
| Ελα Mrdaveyk τρέχει ορισμένα σημεία αναφοράς! Απόσπασμα:
Επίσης, αν εκτελέσετε το σημείο αναφοράς της CPU θα έχετε να δείτε έναν πύραυλο Launcher.Wooooo! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Crysis: κεφαλή - το επόμενο παιχνίδι του Crysis! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 17 | 3 Οκτ. 2008 11:47 |
| Crysis για setup μου? | Cew27 | PC & Console Gaming | 10 | 21 Ιαν 2008 16:06 |
| Βοήθεια με το Crysis | banjo7 | PC & Console Gaming | 3 | 31 Δεκ. 2007 16:49 |
| Πού μπορώ να βρω τον φόβο έργο καταγωγής demo; | cheesepuff | PC & Console Gaming | 3 | 17 Νοε 2007 12:57 |
| FEAR Demo SP Ανταλλακτήρια | xactly | PC & Console Gaming | 6 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |