![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa ljudi Crysis Demo je ovdje.
Svatko taj spremni dati ga ići sada može. Molimo Vas da podijelite svoje misli ovdje. Pomoći kako bi nit malo više informativno, posebno za budući sastavljači računala mogu li ugoditi uključiti vaš sistem specifikacija ono postavke koje su vam pokrenuti igru na i približan FPS ste dobili. Preuzimanje Fraps to monitor tvoj FPS. I am impressed? Sa grahics ne posebno, a performanse? ![]() Igranja iako po mom mišljenju je prokleto dobro! Hura nešto pozitivno od mene. ![]() Molimo zapamtite što sam sebe podsjetiti da postoji vjerojatno isn't PC mogli graditi odmah, koji će pokrenuti ovu igru na max sve. ![]() NVIDIA Čini se da je to izletjeti Beta vozači upravo danas ipak tako da očekujem / nadam stvari će se poboljšati. 169,01 Beta Drivers Mislim da svi hype ova igra je dobila, mogla je samo ikada kraj s nekim ljudima se malo razočaran. Predviđanje je veći od realizacije i sve to. U svakom slučaju ja ću vidjeti što drugi imaju za reći još prije objavljivanja. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Neki rezultati. Pokušao sam nekoliko različitih varijacija, ali postaviti ove postavke se o najbolje me.It mogla sam pogledala bolje i to bi moglo imati trčanje brže. To je relativno sretan medij. 1440x900 WS Detalj Medium AA X4 25-45 FPS Uređuje se dodati: Ima super tajna (lol) benchmarking batch datoteke sadržane u C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya kril, dobio demo nekoliko sati prije. moram reći, grafika arnt sve što je impresivan. igrivost je jako dobra tho. moje rig: e6750@2.66 2gb Corsair xms2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC res zaslon: 1280 x 1024 Stavio sam sve na visokoj bez AA. dobio od min 25fps do max 46fps. kad sam stavio sve na visoko, uključujući 4x AA ja je dobio od 15fps i max 32fps. neki screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Hej netko složio sa mnom oko grafičke! Iako je tko će nam vjerovati gleda na one screenies? Stvarno ljudi oni pravedan dont izgleda da je velik za vrijeme igre. Vjerojatno zato što omogućava visoku bilo AA šalje FPS plummeting. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja licemjerje ravan to uvesti koga u službu pravo lol, ja pokrenite instalacijski program, instalater kaže kako je kompletan itd itd bez problema, ali ja licemjerje 'nađi prema bilo lansirati ikona ......... im stumped ive čak i istraživač mješavina kartoteka ive, ali nije imao sreće lol
| |||
| |||
| Jeste li koristite Vista kojim slučajem? |
|
| |||
| |||
| Vaše pravo kril. AA samo potpuno ubija fps. ona još uvijek izgleda okayish sa svime na visokim (bez AA) (one screenshotovi i pošta su oni sam uzeo koristeći Fraps u igri), ali kada se igraju igru, to samo doesnt držanje te grafike mudar. ive nedavno instalirali Clive Barkers Jerihon. i način koriste se različite teksture, osvjetljenje i način pozadina izgled vrsta fazed out do vas pogled na njih direktno, vi actuallly ne osjećate kao da tvoj * u igri *. možda će se stvari oblik gore na oslobađanje od pune verzije. i nadamo se nekim boljim grafičke vozači će izaći. jer su oni 169,01 vozači su jednostavno požurili. |
|
| |||
| |||
| Da sam igrao demo Jerihona i grafika su daleko bolji ili što o Call of Duty 4? Sam kriv za EA opet žure things.yeah ova igra je preuzeo uzrasta da izađu, ali zašto izdanje pod standard stvari? Mi možemo čekati (i neki od nas ne može) lol Pravedan oklijevati kasa puni igra je released.Patch nakon što je poslije krpa krpa jer EA izletjeti ono što je bitno Beta. |
|
| |||
| |||
| im trčanje vidik buts svojim redu Našao sam ga, nije ga bilo ostvariti lol EA igre, tako ja postaviti ručak tamo, igre u redu, ja želim saznati više o multiplayeru kao prvi naočale vista 2GHz dual 2gig ram 8600gt igre trčanje malo trom, im gonna igrati sa postavkama i modernizirati moj post |
|
| |||
| |||
| Hajde Mrdaveyk trčanje neki mjerila! Quote:
Također, ako mali benchmark CPU-a dobit ćete vidjeti Rocket Launcher.Wooooo! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Crysis na moj setup? | Cew27 | PC & konzole Igre | 10 | 21 siječanj 2008 16:06 |
| Pomoć s Crysis | banjo7 | PC & konzole Igre | 3 | 31. prosinac 2007 16:49 |
| Gdje mogu naći strah projektu podrijetlo demo? | cheesepuff | PC & konzole Igre | 3 | 17. studeni 2007 12:57 |
| Fear SP Demo prob | xactly | PC & konzole Igre | 6 | 1. rujan 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |