![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát az emberek Crysis Demo itt van.
Bárki, amit szívesen ad ez egy megy most is. Kérjük, ossza meg gondolatait itt. Segíteni, hogy a téma egy kicsit több információt, különösen a leendő rendszer építők legyen szíves magában foglalja a rendszer szemüveg milyen beállításokkal fut a játék, és a hozzávetőleges FPS kapsz. Letöltés Fraps követésére, ha FPS. I am impressed! A grahics nem különösebben, és a teljesítményét? ![]() A játékmenet bár véleményem szerint baromi jó! Hurrá valami pozitív tőlem. ![]() Kérjük, ne feledje, ahogy kellett emlékeztetni magam, hogy talán isnt egy számítógép meg tudná építeni most hogy fog futni ez a játék a Max mindent. ![]() NVIDIA úgy tűnik, hogy el kellett kiront béta meghajtók csak ma bár így várom / remélem a dolgok javulni fog. 169,01 Beta Drivers Azt hiszem, minden felhajtás ez a játék nem kapott, csak soha véget néhány ember, hogy egy kicsit csalódott. A várakozás nagyobb, mint a megvalósításra, és ennyi. Különben is fogom látni, amit mások véleményét mielőtt elküldöd tovább. E6600@3.35Ghz 2 GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Némi eredményt. Próbáltam néhány különböző változatokat, de ezeket a beállításokat találtam, hogy mi a legjobb a me.It volna jobban nézett ki, vagy lehetett volna gyorsabban fusson. Ez adott egy viszonylag boldog közeg. 1440x900 WS Medium Detail Db AA X4 25-45 FPS Edited hozzáadásához: Vannak szuper titkos (lol) teljesítményértékelés batch fájl tartalmazza C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya krill, van a tüntetés néhány órával ezelőtt. kell, hogy mondjam, a grafikus Arnt mindent, lenyűgöző. játékmenet nagyon jó tho. my rig: e6750@2.66 2gb Corsair xms2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC screen res: 1280 x 1024 tettem mindent a nagy és nincs AA. -től kapott, hogy min 25fps max 46fps. mikor én tesz mindent, beleértve a magas 4x AA én kapott min 15fps és 32fps max. Néhány screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Hé valaki egyetértett nekem a grafika! Bár aki hisz nekünk azokkal screenies? Tényleg, akiket csak dont nézni ez a nagy játék közben. Valószínűleg azért, mert lehetővé téve bármely, a magas AA elküldi az FPS plummeting. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| én vidám felszerel ez még jobb lol, én futtassa a telepítőt, azt mondja installer teljes stb, stb nem probléma, de én vidám 'talál akármi indít ikonok ......... im kivágott ive is felfedező a Temp fájlokat, de nem volt szerencsém ive lol
| |||
| |||
| Van ön használ Kilátás véletlenül? |
|
| |||
| |||
| a jobb Krill. AA csak teljesen megöli a fps. még mindig úgy néz ki okayish mindennel magas (no AA) (azok screenshotok i képei voltak azok vettem Fraps segítségével a játékban), de amikor a játék, ez csak nem fogantyú van grafikus bölcs. ive nemrég telepített Clive Barkers Jericho. és ahogy a különböző textúrák használata, a világítás, és ahogy a háttérrel néz a fajta ideges, amíg nézi őket közvetlenül, akkor actuallly úgy érzem, mintha a * a játék *. Lehet, hogy a dolgok alakítja majd ki a kiadás a teljes változat. és remélhetőleg egy jobb grafikus illesztőprogramok fog kijönni. mert azok a járművezetők 169,01 egyszerűen rohant. |
|
| |||
| |||
| Igen játszottam a demó Jerikó és a grafika sokkal jobb, vagy mi a helyzet a Call of Duty 4? Én hibáztat EA ismét rohanó things.yeah ezt a játékot tett korosztály jön ki, de miért release sub standard cucc? Mi várhat (jó néhány minket is) lol Csak várj, amíg a tele released.Patch játék után patch után a tapasz, mert az EA rohanás, hogy mi lényegében a Beta. |
|
| |||
| |||
| im futás kilátás annak semmi de rendben találtam, didnt megvalósítása volt egy EA játék lol tehát én találtam egy ebédet is, a játék rendben van, azt akarom, hogy megtudja, ki többet, mint az első multiplayer specs kilátás 2GHz dual 2gig ram 8600gt A játékok futtatása egy kicsit lassú, im fog játszani a beállításokat, és frissíti a hozzászóláshoz |
|
| |||
| |||
| Gyerünk Mrdaveyk fuss néhány viszonyítási! Idézet:
Is, ha fut a CPU benchmark kapsz, hogy a Rocket Launcher.Wooooo! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Crysis: Warhead - A következő játék a Crysis! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 17 | 3. október 2008 11:47 |
| Crysis én setup? | Cew27 | PC és konzol játékok | 10 | 21. január 2008 16:06 |
| Segítség a Crysis | banjo7 | PC és konzol játékok | 3 | 31. december 2007 16:49 |
| Hol találom a félelem projekt origin demo? | cheesepuff | PC és konzol játékok | 3 | 17. november 2007 12:57 |
| FEAR Demo SP Prob | xactly | PC és konzol játékok | 6 | 1. Szeptember 2007 12:37 |
| Téma eszközök | |
| |