![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אנשים Crysis הדגמה הוא כאן.
Thats מישהו מוכן לתת לו ללכת עכשיו יכול. בבקשה לשתף את מחשבותיך כאן. כדי לסייע להפוך את החוט קצת יותר אינפורמטיבי במיוחד עבור בוני מערכות פוטנציאלי אתה יכול בבקשה לכלול מפרט מה הגדרות מערכת שלך אתה מפעיל את המשחק ב-FPS ואת המשוער שאתה מקבל. להוריד Fraps כדי לפקח על FPS שלך. אני מתרשם? עם grahics לא במיוחד, הביצועים ואת? ![]() למרות משחק לדעתי הוא ממש טוב! הידד משהו חיובי ממני. ![]() נא לזכור שאני צריך להזכיר לעצמי שיש כנראה האין מחשב אתה יכול לבנות עכשיו זה יפעל זה משחק על הכל מקס. ![]() NVIDIA כנראה היה צריך לרוץ מנהלי בטא רק היום כי אז אני מצפה / מקווה דברים ישתפרו. 169.01 Beta Drivers אני מניח שכל the hype המשחק הזה קיבל אי פעם יכול רק בסוף עם כמה אנשים להיות קצת מאוכזב. הציפייה היא יותר ההבנה וכל זה. בכל מקרה אני יראה מה לאחרים יש להגיד יותר, לפני הפרסום. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB כמה תוצאות. ניסיתי כמה וריאציות שונות, אך מצאו את ההגדרות האלה כדי להיות על הטוב ביותר עבור me.It היה נראה טוב יותר או שזה יכול לרוץ מהר יותר. זה נתן בינוני יחסית מאושרת. 1440x900 היתה פרט בינונית X4 א.א. 25-45 FPS עריכה, כדי להוסיף: יש סוד סופר (LOL) אצווה בהשוואות קבצים הכלול C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| קריל Heya, קיבל את הדמו לפני כמה שעות. חייב לומר, הגרפיקה arnt כל כך מרשים. tho משחק טוב מאוד. העגלה שלי: e6750@2.66 2GB Corsair XMS2 800MHz BFG 8800GTS 320mb OC מיל המסך: 1280 x 1024 שמתי הכל על גבוה עם AA לא. קיבלה דקות על 25fps מקסימום 46fps. כאשר שמתי הכל על גבוה כולל AA 4x יש לי 15fps דקות ו 32fps max. כמה screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| היי Necromancier. היי מישהו הסכים איתי על גרפיקה! כי מי יאמין לנו להסתכל screenies האלה? באמת אנשים הם נראים בדיוק dont כי במהלך משחק נהדר. כנראה בגלל המאפשר לכל א.א. גבוה שולחת את FPS צונחת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יכולה אפילו להתקין את זה נכון lol, אני מפעיל את ההתקנה, אומר ההתקנה הושלמה וכו 'וכו' ללא בעיות אבל אני לא יכולה למצוא כל הסמלים ההשקה ......... im מבולבל ive אפילו סייר הקבצים הזמניים ive אבל לא היה מזל lol
| |||
| |||
| האם אתה משתמש ב Vista במקרה? |
|
| |||
| |||
| קריל הזכות שלך. א.א. פשוט לגמרי הורג את לשנייה. הוא עדיין נראה okayish עם הכול על א.א. גבוה (לא) (אלה אני מסך Posted היו אלה אני משתמש ב Fraps לקח במשחק), אבל כאשר אתה משחק את המשחק שלך, זה רק אחיזת doesn't גרפיקה אתה חכם. ive לאחרונה התקנתי Barkers קלייב יריחו. ועל הדרך מרקמים שונים משמשים, התאורה הדרך ברקע נראה כאילו fazed החוצה עד שאתה מסתכל עליהם ישירות, אתה actuallly לעשות מרגישה כאילו * שלך במשחק *. אולי דברים שיעצבו על שחרורו של הגירסה המלאה. בתקווה כמה מנהלי ההתקן טוב ייצא. כי אלה נהגי 169.01 הוחשו פשוט. |
|
| |||
| |||
| כן שיחקתי את הדמו של יריחו הגרפיקה הרבה יותר טוב או מה עם Call of Duty 4? אני מאשים את EA עבור שוב ממהר things.yeah המשחק הזה לקח הגילאים לצאת אבל למה החומר משנה שחרור רגיל? אנחנו יכולים לחכות (גם חלק מאיתנו יכול) lol פשוט לחכות עד מלא המשחק הוא released.Patch אחרי תיקון אחרי תיקון כי EA לרוץ מה הוא בעצם בטא. |
|
| |||
| |||
| Vista IM פועל Buts אישור שלו אני מצאתי אותו, להבין שזה היה didn't lol EA משחק כל כך מצאתי שם ארוחת צהריים, אישור המשחקים, אני רוצה לגלות עוד על מרובי כמו הראשון מפרט Vista כפולה 2GHz 2gig ראם 8600gt המשחקים לרוץ קצת עצל, im הולך לשחק עם ההגדרות ולעדכן פירסום שלי |
|
| |||
| |||
| קדימה Mrdaveyk להריץ כמה שיאים! ציטוט:
גם אם אתה מפעיל את אמת המידה CPU תקבל כדי לראות Launcher.Wooooo רוקט! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Crysis: ראש חץ - את המשחק הבא של Crysis! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 17 | 3rd אוקטובר 2008 11:47 |
| Crysis על תוכנית ההתקנה?? | Cew27 | PC & קונסולת משחקים | 10 | 21st ינואר 2008 16:06 |
| עזרה עם Crysis | banjo7 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 31 דצמבר 2007 16:49 |
| איפה אני יכול למצוא את המקור פחד פרוייקט ההדגמה? | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 3 | -17 נובמבר 2007 12:57 |
| פחד הדגמה SP Prob | xactly | PC & קונסולת משחקים | 6 | 1 ספטמבר 2007 12:37 |
| שרשרת כלים | |
| |