![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na žmonės Crysis Demo čia.
Kiekvienas thats pasiruošęs suteikti jam eiti gali. Prašome pasidalinti savo mintimis čia. Kad padėtume temoje šiek tiek daugiau informacijos, ypač dėl galimų sistemų kūrėjus galite Prašome nurodyti savo svaidytuvo Kokius parametrus paleidus AT ir apytikslis PAS jums žaidime. Atsisiųsti Fraps stebėti Jūsų FPS. Aš sužavėtas? Su grahics ne itin, ir našumą? ![]() Gameplay nors mano nuomone, yra damn good! Valio kažką teigiamo iš manęs. ![]() Atminkite, nes turėjau priminti sau, kad ten tikriausiai forget PC galima kurti jau dabar, kad bus paleisti šį Maks viskas žaidimas. ![]() NVIDIA atrodo, turėjo išlėkti BETA tvarkyklės tik šiandien, nors tai tikiuosi / ką tikiuosi bus geriau. 169,01 BETA tvarkyklės Manau visi hype šį žaidimą gavo galėjo tik kada nors baigiasi kai kurie žmonės yra šiek tiek nusivylę. Numatymas yra didesnis nei realizavimas ir visi. Šiaip aš pamatyti, ką kiti sako, kad prieš išsiunčiant daugiau. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Kai kurie rezultatai. Aš bandžiau kelis skirtingus variantus, bet rasti šiuos nustatymus bus maždaug už me.It geriausiai galėjo atrodė geriau ar ji galėjo bėgti greičiau. Tai buvo gana laimingas terpė. 1440x900 WS Išsamiau Vidutinis AA x4 25-45 FPS Redaguota pridėti: Yra super paslaptis (lol) lyginamąją partijos failus, esančius C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Heya krilių, turiu demo kelias valandas. pasakyti, grafika Arnt visa tai įspūdinga. Gameplay yra labai geras tho. Mano platformą: e6750@2.66 2GB Corsair XMS2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC Ekrano skiriamoji geba: 1280 x 1024 Aš viską dėl aukšto be AA. gavo nuo min 25fps su max 46fps. kai aš viską aukštos įskaitant 4x AA Gavau 15fps min ir max 32fps. kai screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Ei, kas sutiko su manimi apie grafika! Nors kuris manau mums pažvelgti į tuos screenies? Tikrai žmonės jie tiesiog dont atrodo, kad didžioji žaidimo metu. Tikriausiai todėl, kad leidžia bet kuriam aukšto A. siunčia PAS ryškiai sumažėjo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant net install it right Lol, aš paleisti montuotojas, sako montuotojas yra išsami ir tt ir tt jokių problemų But I cant find bet pradėti piktogramas ......... im stumped IVE net Explorer temp failus, bet IVE neturėjo laimės lol
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate Vista bet šansas? |
|
| |||
| |||
| dešinėje krilių. AA tik visiškai sunaikina fps. ji vis dar atrodo okayish su viskuo apie aukštą (be aa) (tiems Screenshots I posted buvo tie, aš pradėjau naudoti Fraps žaidime), bet kai jūsų žaidimą, jis tiesiog doesnt rankena jums grafika išmintingas. IVE neseniai įdiegta Clive barkers Džerikas. ir kaip yra naudojamos skirtingos tekstūros, apšvietimas ir būdu fonas atrodo tarsi fazed tol, kol jums pažvelgti į juos tiesiogiai Jums actuallly jaučiasi tarsi savo * į žaidimo *. Gal ko bus formuojamas dėl pilnos versijos išleidimo. ir tikiuosi kai geriau grafikos vairuotojai bus išėję. nes tie 169,01 vairuotojai buvo tiesiog mesti. |
|
| |||
| |||
| Yeah I grojo Džerikas demo grafika yra daug geriau, arba ką apie Call of Duty 4? Aš kalta EA vėl skuba things.yeah šį žaidimą ėmėsi amžiaus išeiti, bet kodėl spaudai Sub standartinis stuff? Mes galime laukti (na kai kurie iš mūsų gali) LOL Tiesiog laukti pilnas Žaidimas yra released.Patch po pleistrą pleistrą, nes EA Rush, kas iš esmės yra beta versija. |
|
| |||
| |||
| im veikia Vista Neprieštarauja jos ok radau ji, didnt realizuoti buvo EA žaidimas lol taigi radau pietūs ten, žaidimų Gerai, aš noriu sužinoti daugiau apie Multiplayer pirma kaip Specifikacijos Vista 2GHz dviejų 2gig avinas 8600GT Žaidimai veikia šiek tiek lėtas, Im gonna play with nustatymus ir atnaujinti savo pranešimą |
|
| |||
| |||
| Nagi Mrdaveyk paleisti kai kuriuos kriterijus! Citata:
Taip pat, jei paleidus CPU Benchmark gausite pamatyti Rocket Launcher.Wooooo! |