![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi cilvēki Crysis Demo ir šeit.
Kāds thats devis tā iet tagad ir iespējams. Lūdzu, dalīties ar savām domām šeit. Lai palīdzētu pavediens mazliet vairāk informācijas, jo īpaši attiecībā uz iespējamiem sistēmu veidotājiem jūs varat, lūdzu, ir jūsu sistēma specs kādi iestatījumi palaist spēle, un aptuvens FPS jums. Lejupielādēt FRAPS pārraudzīt savu FPS. Es esmu pārsteigts? Ar grahics nav īpaši un sniegumu? ![]() Spēle taču, manuprāt, ir damn good! Urā kaut ko pozitīvu no manis. ![]() Lūdzu, atcerieties, kā man nācās atgādināt sev, ka, iespējams, isn't PC jūs varētu veidot tūlīt, kas būs spēkā šo spēli Max viss. ![]() NVIDIA, šķiet, ir bijis ķertos Beta vadītājiem tikai šodien gan to es ceru / ceru, ka lietas uzlabosies. 169,01 Beta Drivers I guess visi hype šo spēli ir saņēmis varēja kādreiz beidzas ar dažiem cilvēkiem ir nedaudz vīlušies. Prognozējot ir lielāks par īstenošanu un visu to. Anyway es redzēt to, ko citi ir ko teikt Pirms ievietot vairāk. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Konkrētus rezultātus. Es to izmēģināju dažas dažādi varianti, bet konstatēja, ka šos iestatījumus, lai būtu par labāko me.It varēja aplūkot labāk vai tā varēja darboties ātrāk. Tas deva samērā laimīgs vidē. 1440x900 WS Detail Medium AA X4 25-45 FPS Edited pievienot: Ir super slepenas (lol) salīdzinošā novērtēšana sūtījumā ietverto C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya krilu, got demo pāris stundas atpakaļ. jāsaka, grafikas Arnt visu, kas iespaidīgi. gameplay ir ļoti labs tho. mans platformu: e6750@2.66 2GB Corsair XMS2 800mhz bfg 8800gts 320MB OC ekrāns res: 1280 x 1024 man viss uz augstas bez AA. saņēmu no 25fps min līdz max 46fps. kad man viss augstas ieskaitot 4x AA i got min 15fps un max 32fps. daži screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Hey kāds piekrita ar mani par grafiku! Lai gan kurš ticiet mums uzlūkoja tos screenies? Patiešām cilvēki to vienkārši dont izskatās, ka liels spēles laikā. Iespējams, jo, dodot iespēju jebkurā augstas AA sūta FPS plummeting. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant pat instalēt tiesības lol, i palaist installer saka uzstādītājam ir pabeigta, utt utt nav problēmu, bet nevaru atrast nevienu sākt ikonas ......... im stumped IVE pat pētnieks temp failus, bet IVE nebija laimes lol
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat Vista kāda iespēja? |
|
| |||
| |||
| Jūsu tiesības krils. AA tikai pilnīgi nogalina fps. tas joprojām izskatās okayish ar visu augstas (bez AA) (šie ekrānšāviņi I ievietojis bija tie i notika izmantojot fraps spēlē), bet, ja jūsu spēlējot spēli, tā vienkārši doesn't grip jums grafikas gudrs. IVE nesen uzstādīta Clive barkers Jēriku. un kā dažādas tekstūras tiek izmantotas, apgaismojums un tā izcelsmi izskatu veida fazed, līdz jūs aplūkot tos tieši jums actuallly do justies tā, it kā jūsu * in spēle *. varbūt lietas veidos pat par atbrīvošanu pilno versiju. un cerams, ka dažas labākas grafikas draiveri var noplūst. jo šie 169,01 vadītāju bija vienkārši sasteigts. |
|
| |||
| |||
| Yeah es spēlēja demo Jērikas un grafika ir daudz labāks vai kādi par Call of Duty 4? Es vaino EA atkal steidzas things.yeah šo spēli ir veikusi vecumu iznākt bet kāpēc presei sub standarta stuff? Mēs varam gaidīt (arī daži no mums var) lol Vienkārši jāgaida līdz pilns Spēle ir released.Patch pēc plāksteri pēc plākstera jo EA rush to, ko būtībā ir Beta. |
|
| |||
| |||
| im darbojas vista Buts tā ok i found it, didn't saprotu, ka tas bija EA spēle lol so i atrasts pusdienas tur, spēles Labi, es gribu uzzināt ko vairāk par multiplayer pirmie līdzīgie specs vista 2GHz divu 2gig ram 8600GT spēles gaitas nedaudz gausa, im gonna spēlēties ar iestatījumiem un atjaunināt savu post |
|
| |||
| |||
| Come on Mrdaveyk palaist dažas kritērijiem! Quote:
Arī tad, ja tiek palaista CPU kritērijs Jums būs iespēja redzēt Rocket Launcher.Wooooo! |
![]() |
|
| Bookmarks |