![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No ludzie Crysis Demo jest tutaj.
Każdy thats skłonny dać mu iść teraz można. Proszę podzielić się swoimi przemyśleniami tutaj. Aby pomóc wątku nieco bardziej szczegółowych informacji szczególnie dla przyszłych budowniczych systemu można prosimy o podanie specyfikacji systemu, jakie ustawienia uruchomić grę na zbliżenie i FPS dostać. Pobrać FRAPS w celu monitorowania FPS. Jestem pod wrażeniem? Z grahics niezbyt i wydajność? ![]() Gra choć moim zdaniem jest cholernie dobre! Hooray coś pozytywnego ze mnie. ![]() Proszę pamiętać, bo musiałem przypominać sobie, że zapewne isnt PC można zbudować teraz, że ta gra będzie działać na wszystko Max. ![]() NVIDIA wydaje się musieli spieszyć się sterowniki beta od dzisiaj jeśli więc spodziewać / nadzieję, że to poprawi. 169,01 sterowników w wersji beta Chyba wszystkie hiper ta gra otrzymała może tylko kiedyś skończy ze niektórzy ludzie są nieco rozczarowany. Przewidywanie jest większa niż realizacja i to wszystko. Zresztą ja zobaczyć, co inni mają do powiedzenia przed wysłaniem więcej. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Niektóre wyniki. Próbowałem kilka różnych odmian, ale znaleźć tych ustawień jest o najlepsze dla me.It mógł się lepiej lub mógłby działać szybciej. Dało to stosunkowo happy medium. 1440x900 WS Szczegóły Średni X4 AA 25-45 FPS Edytowano dodać: Są super tajne (lol) analiza porównawcza partii plików zawartych w C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| kryl heya, mam demo kilka godzin temu. muszę powiedzieć, że wszystkie grafiki arnt imponująca. Gra jest bardzo dobra tho. moje amatorskie: e6750@2.66 2 GB Corsair XMS2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC rozdzielczość ekranu: 1280 x 1024 I postawił wszystko na wysokich bez AA. dostał od min 25fps na max 46fps. kiedy postawił wszystko na wysokim w tym 4x AA Mam 15 kl. / min i max 32fps. niektóre screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Hej ktoś zgodził się ze mną na temat grafiki! Chociaż kto nam wierzyć patrząc na te screenies? Naprawdę ludzie po prostu dont tego wielkiego podczas gry. Prawdopodobnie dlatego, umożliwiające każdemu wysokiej AA wysyła FPS gwałtowny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant even install it right lol, i uruchomić instalator, instalator mówi zakończeniu etc etc żadnych problemów, ale ja cantomat znaleźć wszelki launch icons ......... im zastanawiał ive nawet badacz plików tymczasowych Ive ale nie miał szczęścia lol
| |||
| |||
| Czy korzystasz Vista przypadkiem? |
|
| |||
| |||
| prawo kryla. AA po prostu całkowicie zabija fps. to wciąż wygląda okayish wszystko na wysokim poziomie (no AA) (te zrzuty ekranu i opublikowane zostały te wziąłem za pomocą Fraps w grze), ale gdy gry, to tylko chwyt robi się grafiką mądry. ive niedawno zainstalowano Clive Barkers Jericho. i sposób wykorzystywane są różne tekstury, oświetlenia i sposób tła wyglądają jakby fazed, dopóki nie spojrzysz na nie bezpośrednio, to actuallly czuje się jakby się * w grze *. Może wszystko będzie kształtować się na publikację pełnej wersji. miejmy nadzieję, że jakieś lepsze sterowniki grafiki wyjdzie. ponieważ te 169,01 kierowców po prostu wypadł. |
|
| |||
| |||
| Tak grałem w demo Jericho i grafika są znacznie lepsze lub co Call of Duty 4? I blame EA po raz kolejny gwałtowny things.yeah tę grę podjął wieku wychodzić, ale dlaczego pod prasowa standardowe rzeczy? Możemy czekać (oraz niektórzy z nas mogą) lol Tylko czekać, aż pełny Gra jest released.Patch po plaster po poprawek, ponieważ EA wypadać, co jest zasadniczo Beta. |
|
| |||
| |||
| im kolejny widok buts its ok znalazł, zrobił sobie sprawę, to lol gry EA, tak i znaleźć tam obiad, ok gry, chciałbym się dowiedzieć się więcej na temat pierwszej gry wieloosobowej, jak Specyfikacja Vista 2GHz dual 2gig barana 8600gt Gry działa trochę powolny, im gonna grać z ustawieniami i zaktualizować post |
|
| |||
| |||
| Come on Mrdaveyk uruchomienie niektórych wzorców! Cytat:
Również po uruchomieniu benchmark CPU będzie dostać się do zobaczyć Rocket Launcher.Wooooo! |
![]() |
|
| Zakładki |