![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па људи Црысис демо је овде.
Свако ко је тај вољни да га дају сада може. Молимо вас да поделите своје мисли овде. Како би се нит мало више информативно, посебно за потенцијалне креаторе система можете да укључите свој систем спецификације што подешавања која сте покренули у игру и приближан ФПН добијате. Скидати ФРАПС да бисте пратили своју ФПН. Сам импресиониран! Са грахицс није посебно, а перформансе? ![]() Игре иако по мом мишљењу је проклето добро! Хура нешто позитивно од мене. ![]() Имајте на уму да као што сам ја морао да подсетим да постоји вероватно иснт рачунара сте могли изградити управо сада ће покренути ову игру на све Макс. ![]() НВидиа изгледа да су морали да излетети Тањуг драјвере управо данас ипак, тако да очекујем / надам ствари ће се побољшати. 169,01 Тањуг Драјвери Ваљда све фаме ова игра је добила само могао икада крај са неким људима се мало разочаран. Антиципација је већа од реализације и све то. У сваком случају ја ћу видети оно што други имају да кажу пре објављивања више. Е6600@3.35Гхз 2ГБ ДДР2 1066 8800ГТКС 768МБ Неки резултати. Покушао сам неколико различитих варијанти, али пронађено ова подешавања на око најбоље за ме.Ит могло боље изгледао или је могао да трчи брже. Ово је релативно срећан медијум. 1440кс900 УС Детаљ средња Авионска Кс4 25-45 ФПН Уређује се додати: Постоје супер-тајну (ЛОЛ) бенчмаркинга Батцх фајлови се налази у "Ц: \ УИНДОУС \ Елецтрониц Артс \ Црытек \ Црысис СП демо \ Бин32 ![]() Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Хеыа Крил, добивен демо пре пар сати. морам рећи, графика арнт све то импресивно. Игривост је врло добра мада. мој Опремити: е6750@2.66 2ГБ Цорсаир КСМС2 800МХз БФГ 8800ГТС 320МБ оц екран рез: 1280 кс 1024 ставим све на високом без авионска. добили из минута 25фпс до макс 46фпс. када сам ставио све на високом укључујући 4кс авионска Имам 15фпс Мин и макс 32фпс. неке сцреениес: ![]() |
|
| |||
| |||
| Хи Нецроманциер. Хеј неко сложио са мном око графике! Мада ко би нам верују гледате оне сцреениес? Стварно људи су само ноцас изгледа да је велика током игре. Вероватно због омогућавања високог авионска шаље ФПН плумметинг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја лицемјерје, чак га инсталирате право Лол, да покренем инсталацију, каже да је комплетна инсталатер итд итд без проблема, али ја не могу наћи било које иконице покрену ......... ИМ стумпед Иве чак и истраживач Темп фајлова, али није имао среће Иве ЛОЛ
| |||
| |||
| Користите Виста икакве шансе? |
|
| |||
| |||
| ваше десне Крил. Авионска само потпуно убија ФПС. даље окаыисх изгледа са све на Хигх (без АА) (сцреенсхот оне И постед су оних које сам узео преко фрапс у игри), али када се игра игра, то је само доеснт зграбити вас графике мудар. Иве недавно инсталиран Цливе баркерс Јерицхо. и начин користе различите текстуре, осветљење и начин позадине изгледа врсту фазед се све док не гледате директно њих, ви ацтуалллы не осећам као да своју * у игри *. Можда ће се ствари обликују се на ослобађање пуну верзију. и надамо се неке боље графике возачи ће изаћи. јер су они једноставно позурили 169,01 возача. |
|
| |||
| |||
| Да сам играо демо Јерихон и графика далеко боље или шта је са Цалл Оф Дуты 4? Ја крив за ЕА опет јуре тхингс.ыеах ова игра је преузео доба да изађу, али зашто издање под стандардне ствари? Можемо чекати (и неки од нас могу) ЛОЛ Довољно је чекати док се пуни Игра је после релеасед.Патцх крпа закрпу након што ЕА излетети шта је у суштини Тањуг. |
|
| |||
| |||
| ИМ приказују видик изговора своје реду Нашао сам га, диднт схватити да је ЕА игру Лол па сам нашао ручак тамо, игре ОК, желим да сазнате нешто више о више играча као што је први наочаре виста 2ГХз двоструки 2гиг рам 8600гт игре раде мало успорен, ИМ ӕе играти са подешавањима и ажурирање мој пост |
|
| |||
| |||
| Хајде Мрдавеык покренути неке стандарде! Куоте:
Такође, ако покренете процесора Бенцхмарк добићете видети Ракета Лаунцхер.Уооооо! |