![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi insanlar Crysis Demo burada.
Şimdi herkes için bir fırsat vermiyorsunuz istekli thats. Lütfen buraya düşüncelerinizi paylaşın. Konu biraz daha özellikle olası sistem kurucular için size sistem özellikleri sizin olsun yaklaşık FPS ve de oyunu çalıştırmak ne ayarlarını içerir misiniz bilgilendirici olmasına yardım etmek. Indirmek FRAPS senin FPS izlemek için. Am I etkiledi? Grahics değil özellikle ve performansı ile? ![]() Oyun ama bence damn good! Hooray Benden bir şey olumlu. ![]() Ben ki muhtemelen sağ artık Max herşeyi bu oyun çalışır inşa edebileceğini PC isnt kendimi hatırlatmak zorunda lütfen unutmayın. ![]() NVIDIA sadece bugün ama ben bekliyorum / şeyler umut artıracak Beta sürücüleri dışarı acele zorunda görünüyor. 169,01 Beta Sürücüler Bu oyun şimdiye kadar sadece bazı insanların olması biraz hayal kırıklığı ile son verebilir aldığında tüm hype sanırım. Beklenti ve hayata daha bütün bu daha fazladır. Her neyse, başkalarının söylenecek daha göndermeden önce ne olduğunu görmek olacaktır. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Bazı sonuçlar. Birkaç farklı varyasyonlar denedi ama bu ayarlar me.It için en iyisi daha iyi görünüyordu olabilir ya da daha hızlı koşmak olabilir bulundu. Bu nispeten mutlu orta verdi. 1440x900 WS Detay Orta AA X4 25-45 FPS Eklemek için düzenlenmiştir: Orada (lol) Karşılaştırma toplu bulunan dosyaların süper gizli olan C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| heya krili, birkaç saat önce demo var. , grafik Arnt tüm bu etkileyici söylemeliyim. gameplay is very good tho. benim teçhizat: e6750@2.66 2GB Corsair xms2 800MHz BFG 8800GTS 320MB OC ekran res: 1280 x 1024 i have no AA yüksek her şeyi koydum. min 25fps den aldım 46fps max. Ben her şeyi koymak 4x AA da dahil olmak üzere yüksek i dk 15 kare / sn ve maksimum 32fps var. Bazı screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Necromancier. Hey biri bana grafik ile ilgili karar! Kim olsa bu screenies bakarak bize inanmak istiyorsunuz? Gerçekten insanlar adil dont bakış, oyun sırasında büyük. Çünkü, büyük olasılıkla sağlayan herhangi bir yüksek AA FPS düşen gönderir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hatta sağ lol, i çalıştırmanız yüklemek cant, yükleyici vs vs sorun tamamlandığında ama herhangi bir başlatma simgeleri ......... cant find diyor im bile keşfe geçici dosyaları ive Stumped ama ive no luck lol vardı
| |||
| |||
| Herhangi bir şans Vista kullanıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| sağ krili. AA sadece tamamen fps öldürür. hala yüksek (AA yok her şeyi ile okayish) (bu ekran i yayınlandıktan çok oyunda Fraps kullanarak aldı), ama olanlar i görünüyor zaman oyun oynuyor, o adil doesnt tutuş grafikleri akıllıca. ive yeni kurulan Clive Barkers Jericho. farklı dokular, ışık ve siz onlara doğrudan, sen actuallly görünümünü hissediyorum arka dışarı Fazed çeşit göz şekilde kullanılır ve bir şekilde sanki sizin * oyunda *. tam versiyonu üzerinde şekillendirecek belki şeyler. ve umarım biraz daha iyi grafik sürücüleri çıkacaktır. çünkü bu 169,01 sürücüleri sadece koştu edildi. |
|
| |||
| |||
| Yeah I Jericho grafik çok daha iyi ya da ne hakkında Call of Duty 4 olan demo ve oynadı? Ben yine things.yeah bu oyun acele EA suçlamıyorum ama neden serbest alt standart şeyler çıkıp yaş aldı? Biz (iyi bazılarımız için) lol bekleyebilirim Sadece kadar bekle dolu çünkü EA temelde Beta olduğunu acele oyun yama sonra yama sonra released.Patch olduğunu. |
|
| |||
| |||
| im koşma uzak manzara, hiç bir fark öylesine i orada, oyunlar ok, ben daha fazlasını öğrenmek istediğiniz bir öğle yemeği bulunan bir EA oyunu lol buldum its ok i buts multiplayer gibi ilk özellikleri Vista 2GHz çift 2gig koç 8600gt oyun ayarları ile biraz durgun, im gonna oynamaya çalışan ve mesajımın güncelleme |
|
| |||
| |||
| Mrdaveyk Hadi bazı kriterler koş! Alıntı:
Ayrıca eğer bir Roket Launcher.Wooooo görmek alacak CPU benchmark koş! |
![]() |
|
| Bookmarks |