![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну люди Crysis Demo знаходиться тут.
Будь-яке Thats готові надати їй йти може. Будь ласка, поділіться своїми думками тут. Щоб зробити потік трохи більш інформативним, особливо для майбутніх будівельників системі можна включати специфікації вашої системи, які параметри ви запустите гру і наближені FPS ви отримаєте. Завантаження FRAPS контролювати ваш FPS. Я враження? З grahics не особливо, а також виконання? ![]() Геймплей, хоча на мій погляд, це біса добре! Ура-то позитивне від мене. ![]() Будь ласка, пам'ятаєте, як мені доводилося нагадувати собі, що там, мабуть, хіба ПК можна створити прямо зараз, що буде запускати цю гру на всі Макс. ![]() NVIDIA, схоже, було вискочити Бета драйвера тільки сьогодні, хоча і, тому, думаю / сподіваюся речей покращиться. 169,01 бета-версії драйверів Я думаю, все галас ця гра отримала тільки може коли-небудь закінчуються деяких людей, трохи розчарований. Очікування більше, ніж реалізація і таке інше. У будь-якому випадку я буду бачити, що інші повинні сказати, перед тим, як вивішувати більше. E6600@3.35Ghz 2GB DDR2 1066 8800GTX 768MB Деякі результати. Я намагався декілька різних варіантів, але знайти ці настройки, приблизно краще для me.It могла б виглядали краще, або вона могла б працювати швидше. Це дало порівняно золоту середину. Стара 1440x900 Докладний Середній А. А. X4 25-45 FPS Ред додати: Є супер таємницю (LOL) порівняння пакетних файлів, що містяться в C: \ Program Files \ Electronic Arts \ Crytek \ Crysis SP Demo \ Bin32 ![]() Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Heya криль, отримали демо кілька годин тому. Повинен сказати, що графіка Arnt все це вражає. Геймплей дуже хороший Тхо. мої установки: e6750@2.66 2GB Corsair XMS2 800mhz BFG 8800 GTS OC 320MB дозвіл екрана: 1280 x 1024 Я поклав все на високому, НЕ АА. отримав від мін 25fps макс 46fps. Коли я ставлю все на високому числі 4x AA я хв 15fps і Макс 32fps. Деякі screenies: ![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Necromancier. Ей хтось погодився зі мною про графік! Втім, хто повірив нам, дивлячись на ці screenies? Дійсно люди вони просто Dont Look що більше під час гри. Напевно, тому дозволяючи будь-якому високий А. відправляє FPS падають. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нахиляє навіть встановити його права LOL, я запускати програму установки, говорить повної установки і т.д. і т.д. жодних проблем, але я косяк знаходити будь-які запуск іконок ......... І. глухий кут Ive навіть Explorer тимчасові файли, але Ів не пощастило LOL
| |||
| |||
| Чи ви Vista, випадково? |
|
| |||
| |||
| ваші права криля. А. А. просто повністю вбиває FPS. все одно виглядає Okayish зі всім, про високу (No AA) (ці скріншоти я опублікував були ті, які я взяв допомогою Fraps в грі), але якщо ваша гру, це як раз не захоплення ви графіком мудрим. Ive нещодавно встановили Клайв закликальника Єрихоні. і те, як використовуються різні текстури, освітлення та спосіб тлі виглядати роду боязких, поки ви дивитеся на них прямо, ви actuallly відчуваю, як ніби ваші * У грі *. Може речей буде формуватися з питання про звільнення на повну версію. і, сподіваюся, деякі краще графічних драйверів вийде. 169,01 тому, що ці водії були просто побіг. |
|
| |||
| |||
| Та я грав демо Єрихону і графіки набагато краще, або що про Call Of Duty 4? Я звинувачую Е.А. для знову Rushing things.yeah цій грі взяло віку виходити, але чому реліз південь стандартні речі? Ми можемо чекати (а деякі з нас не може) LOL Просто чекати повний Гра released.Patch після патча після оновлення, оскільки Е. вискочити суті бета-версії. |
|
| |||
| |||
| Running Vista IM "але свого я ОК визнав, didnt реалізувати його було LOL Е. ігор, я виявив там обід, ігри Так, я хочу дізнатися більше про багатокористувацької перше, як Специфікації Vista 2GHz Dual 2gig RAM 8600GT Запуск гри трохи млявим, IM Gonna грати з настройками і оновити свій пост |
|
| |||
| |||
| Давай Mrdaveyk запускати деякі критерії! Цитата:
Також, якщо ви запустите Benchmark процесор ви отримаєте, щоб побачити ракетного Launcher.Wooooo! |