![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей най-накрая имам Crysis, но миналата нощ, когато се възобнови свири на графики са побъркани, едната страна на картата е сиво обекти? а също и снощи, когато бях играе треска 4/crysis компютъра просто proze оставяйки един досаден звук looping, аз мисля, че DONT gfx exeeded 80 градуса и CPU didn't отида abouve 55
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Доколкото знам това е графична карта шофьор грешка, имах подобно нещо в BF2142 с моя X800GTO карта, но не променя драйверите на омега драйвери и изглежда да работят сега, са по-късно шофьори?
|
|||
|
|||
|
Така мисля как мога да проверявам
|
|
|
|||
|
|||
|
опитайте правото щракване на моя компютър / имоти / хардуер / Device Manager / тогава изберете дисплей адаптер и дясно кликване върху това и изберете Update Driver, това трябва да работи.
Другият начин да го направиш, е да отидете на сайта на производителя, и търсите най-новите драйвери и инсталирането им, ако allready са най-новите драйвери, то няма да направи разлика, ако DONT са най-новите драйвери те ще бъдат инсталирани. След това пробвайте игри пак, ако все още не работи, се върна, и някой друг може да предложи решение, тъй като аз не знам какво друго би било. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
80deg е все още много, това е ултра обаче.
Странно, че сте имали същия проблем в CoD4? Знаете ли изтегли 1,5 напоследък прекалено?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
, за да сте сигурни, че имаме най-новите шофьор отидете на NVIDIA драйвер изтеглите и сравните датата на най-новото съобщение
Ако го направите чрез Device Manager, не знам дали само аз добивам този, но Vista ще щастливо Кажи ми, че имам най-новия драйвер, ако инсталирате от CD или изключително стар водач Просто проверете webby пич. също да опитате някои пачове за игри, може да е бъг или нещо такова, ще ги получите в игрите уебсайт
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може да опитате с това Ако havent вече, неговият най-новите пластир
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Наздраве на всички болни опитам сега, какво ще кажеш за замразяване в игрите? той само го е направил, след като инсталира Crysis
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК проблемът продължава играта замрази и когато удари властта определени бутона го whent на работния плот OK и след това изключване, той го направи веднъж с COD 4 и когато rebooted графики isn't над 77 и също, когато се товарят Crysis отново и игра за известно време след това провери tmps те са 77, както и, така е то топлинна / дивеч / водача проблем? също така има ли все пак да включите фен скоростта на gfx
|
|
|
|||
|
|||
|
Както при завъртане на фен-бързо, можете да изтеглите "Nview" от NVidia и това ще позволи да се overclock и т.н. След като се инсталира, че Вие ще бъдете в състояние да OC вентилатора скорост. Надявам се, че помага.
|