![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej jsem konečně dostal Crysis, ale včera v noci, když jsem pokračovala v přehrávání grafika je neuspořádaný, na jedné straně mapy má šedé objekty? i včera, když jsem hrál tresky 4/crysis PC jen proze zbývá otravné zvukové smyčky, i dont myslet na GFX exeeded 80 stupňů a cpu didnt jet abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vím je to ovladač grafické karty chyba, měl jsem podobnou věc v BF2142 s mým X800GTO kartu, ale změnil jsem ovladače omega drivers a zdá se, pracuje nyní, jste na nejnovější ovladače?
| |||
| |||
| Myslím, že ano, jak mohu ověřit |
|
| |||
| |||
| zkuste kliknutí pravým tlačítkem na tento počítač / vlastnosti / hardware / správce zařízení / pak zvolit zobrazení adaptér a klikněte pravým tlačítkem myši a vybrat si, že na aktualizaci ovladače, mělo by to fungovat. Na jiný způsob, jak to udělat, je jít na internetových stránkách výrobce, a podívejte se na nejnovější ovladače a nainstalovat je, pokud si allready mít nejnovější ovladače, to nebude něco změnit, pokud si dont mít nejnovější ovladače, budou instalovány. Po uplynutí této hry zkusit znovu, je-li to stále nefunguje, vrať se, a někdo jiný může předložit řešení, protože nevím, co jiného by to být. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg je stále hodně, je to však extrémně. Zvláštní je, že jsem měl stejný problém s CoD4? Měli jste v poslední době příliš download 1,5?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , abyste se ujistili, že máte nejnovější ovladače přejít na nvidia ovladač stáhnout a porovnávat data nejnovější zpráva pokud si to přes správce zařízení, které nejsou jisti, zda si to jen já, ale Vista se naštěstí mi říct, mám nejnovější ovladače, pokud i instalovat z cd nebo extrémně staré ovladače jen zkontrolovat Webby vole. také vyzkoušet některé patche pro hry, by mohla být chyba, nebo něco jiného, budete si je na webových stránkách hry
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli byste zkusit pomocí tento pokud jste již havent, její poslední oprava
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| nazdraví všechny nemocné zkusit hned, co zmrazení ve hrách? je pouze to, že i po nainstalován Crysis |
|
| |||
| |||
| ok problém přetrvává hru zmrazila, a když jsem narazila na moc dolů tlačítko je whent na plochu ok a pak vypnout, že se to jednou s CoD 4, a když jsem restartoval grafické isnt nad 77 i když jsem naložen Crysis znovu hrál na chvíli poté kontrolovali TMP bylo 77, takže je jí teplo / hra / řidič problém? Také je zde i přesto můžete obrátit ventilátor zrychlí na GFX |
|
| |||
| |||
| Pokud jde o otáčení ventilátoru urychlit, můžete si stáhnout "Nview" od Nvidia a že umožní přetaktování a atd. Jakmile máte nainstalován, že si budete moci OC otáčky ventilátoru. Hope that helps. |