![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej napokon ja je dobio crysis ali sinoć kada sam nastavio igrajući grafike su messed up, jedna strana na karti ima sijedu objekte? i sinoć dok sam bio igranje bakalar 4/crysis PC proze ostavljajući samo jedan neugodan zvuk petlje, JA dont misliti gfx exeeded 80 stupnjeva i nije CPU ići abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dug kao JA znati ovaj je graphics card driver error, imao sam sličnu stvar u BF2142 sa mojim X800GTO kartice, ali sam promijenio vozača na omega drivere, i izgleda da radi sad, da li se na najnovije drivere?
| |||
| |||
| Mislim da je tako kako mogu provjeriti |
|
| |||
| |||
| probajte desni klik na moj računalo / properties / hardware / device manager / a zatim odaberite prikaz adapter i desni klik na to i izaberite ažurirajte upravljački program, ovo bi trebalo raditi. Drugi je način da to napravite, je da ide na web stranicu proizvođača, i potražite najnovije drivere i instalirati ih, ako allready imati najnovije drivere, to nece napraviti razliku, ukoliko dont imati najnovije drivere, oni će biti instalirana. Nakon toga pokušajte ponovo pobjednik "na psihologiju", ako i dalje ne bude radilo, vratite se, a netko drugi može pogurati rješenje, jer ne znam što drugo da će to biti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg je još puno, to je ipak ekstreman. Neobično, ja sam imao isti problem u CoD4? Jeste li u zadnje vrijeme previše download 1,5?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kako biste bili sigurni da je dobio najnoviji driver nvidia driver idite na download i usporedite datumu najnovije release Ako ste to učiniti preko device manager, ne znam samo da ja dobiti ovaj, ali Vidik htijenje sretno recite mi imam li najnoviji upravljački program i instalirati s CD-a ili iznimno stari driver samo provjeriti webby dude. Također probajte neke patcheve za igre, mogao bi biti bug ili nešto, vidjet ćete ih na web stranicu igre
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi probati koristeći ovo ako vec luka, njegove najnovije zakrpe
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| nazdravlje sve bolesne probajte sada, što je s smrzavanje u igrama? samo se to nakon što sam instaliran crysis |
|
| |||
| |||
| ok problem nastavi igru smrznuti i našto ja pogodak moć dolje gumb whent ga na radnu površinu, a zatim OK pričepiti dolje, to se je nekad bakalar sa 4 i našto ja ponovno podizanje sustava grafika nije iznad 77 i kad sam opet i učitan crysis igrao neko vrijeme a zatim provjerite tmps oni su kao i 77, tako da je to heat / igra / driver problem? Također je tamo ionako ne mogu pretvoriti u fan speed na gfx |
|
| |||
| |||
| Što se tiče okretanja ventilatora ubrzati, možete preuzimanje datoteka "Nview" sa Nvidia i da će dozvoliti da overclock i sl. Nakon što se instalira da ćete moći OC ventilatorom brzine. Nadam se da pomaže. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Messed Up Graphics Driver - Acer 2920Z s T3400 i GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 1. travanj 2009 22:51 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Pomoć s Crysis | banjo7 | PC & konzole Igre | 3 | 31. prosinac 2007 16:49 |
| Crysis grafika Postavke | Blazing933 | PC & konzole Igre | 3 | 27. listopad 2007 07:23 |
| Bios problem! - Grafike messed up. | joker28 | Graphics Cards & Monitors | 20 | 16. kolovoz 2007 17:39 |
| Thread Tools | |
| |