![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, אני סוף סוף יש crysis אבל אתמול מחדש כאשר אני משחק הגרפיקה הם messed למעלה, צד אחד של המפה יש אפור אובייקטים? וגם אתמול בלילה כאשר שיחקתי Cod 4/crysis המחשב פשוט לצאת proze של צליל מעצבן looping, dont אני חושב gfx exeeded 80 מעלות CPU ו didn't עבור abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יודע זה הוא מנהל ההתקן של כרטיס המסך בטעות, היה לי דבר דומה BF2142 עם X800GTO הכרטיס שלי, אבל שיניתי את מנהלי ההתקן של הנהגים אומגה, ו נראה לעבוד עכשיו, אתה על מנהלי ההתקן העדכניים ביותר?
| |||
| |||
| אני חושב איך אני יכול לבדוק |
|
| |||
| |||
| לחיצה על הזכות לנסות את המחשב שלי / מאפיינים / חומרה / מנהל ההתקנים / ולאחר מכן בחר את התצוגה מתאם וימינה לחץ על ולבחור עדכן מנהל התקן, זה אמור לעבוד. על דרך אחרת לעשות את זה, היא להגיע לאתר האינטרנט של היצרן, וחפש את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר, ולהתקין אותן, אם יש לך allready את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר, היא לא להשפיע, אם יש לך dont את מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר, הם יותקנו. לאחר מכן נסה שוב את המשחקים, אם זה עדיין לא עובד, תחזור, ומישהו אחר יכול לשים את הפתרון של קדימה, כפי שאני לא יודע מה עוד יהיה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg עדיין הרבה, זהו אולם Ultra. באפן מוזר, אני כבר היו באותו נושא CoD4? האם להוריד 1.5 לאחרונה מדי?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי לוודא שיש לך את מנהל ההתקן העדכני ביותר עבור Nvidia הנהג כדי להוריד ולהשוות את התאריך של המהדורה החדשה ביותר אם אתה עושה את זה דרך מנהל ההתקנים, רק לא בטוח אם אני מקבל את זה, אבל Vista תהיה בשמחה תגיד לי יש לי את הכי חדש אם אני מתקין את מנהל ההתקן מהתקליטור או הנהג הישן ביותר פשוט לבדוק את webby אחי. גם לנסות כמה תיקונים של משחקים, יכול להיות באג או משהו, אתה תקבל את אותם משחקים באתר
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לנסות להשתמש זה havent אם כבר, את האחרונה של התיקון
|
| |||
| |||
| Cheers כל חולה לנסות את זה עכשיו, מה עם הקפאה של משחקים? זה רק עשה את זה אחרי התקנתי crysis |
|
| |||
| |||
| אישור הבעיה נמשכת במשחק froze וכאשר אני פגע כוח למטה לחצן whent אותו לשולחן העבודה אישור כיבוי ולאחר מכן, הוא עשה את זה פעם אחת עם Cod 4 וכאשר אני rebooted הגרפיקה isn't מעל 77 וגם כשאני נטען crysis שוב שיחק במשך זמן אחר כך הם בדקו את tmps היו 77 גם כן, כך זה עם החום / משחק / הנהג הבעיה? גם הוא שם בכל מקרה אני יכול להפעיל את מהירות המאוורר על gfx |
|
| |||
| |||
| לגבי הפיכת המאוורר להאיץ, אתה יכול להוריד "Nview" מ Nvidia וזה יאפשר ל overclock ו וכו 'ברגע שאתה מקבל את זה מותקן תוכל OC מהירות המאוורר. מקווה שזה עוזר. |