![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei, aš pagaliau gavau Crysis, bet paskutinę naktį, kai aš vėl žaidimo grafika yra messed up, vienoje pusėje yra pilkas objektus žemėlapyje? ir taip pat vakar vakare, kai grojo COD 4/crysis PC tiesiog Proza paliekant nemalonaus garso looping, I dont think GFX Viršytas 80 laipsnių, o CPU didnt go abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek aš žinau, tai vaizdo tvarkyklės klaida, turėjau panašus dalykas BF2142 mano X800GTO kortelę, bet aš pakeičiau vairuotojai Omega tvarkykles, ir panašu, kad darbo metu, o tu apie naujausias tvarkykles?
| |||
| |||
| Manau, kad taip, kaip galiu patikrinti |
|
| |||
| |||
| pabandykite paspauskite dešinį pelės klavišą ant "My Computer / savybes / Hardware / Device Manager / pasirinkti rodymo adapteriu ir paspauskite dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkti, kad atnaujinti tvarkyklę, tai turi dirbti. Kitas būdas tai padaryti, yra nueiti į gamintojo svetainę ir ieškoti naujausias tvarkykles ir įdiegti jas, jeigu biuletenio turi naujausias tvarkykles, jis negali daryti skirtumą, jei jūs neturite naujausias tvarkykles, jie bus įrengti. Po to pabandykite žaidimai vėl, jei jis vis dar neveikia, grįžti, o kažkas gali pateikti sprendimą, kaip aš nežinau, ką dar būtų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg vis dar yra daug, tai labai tačiau. Keista, aš jau pats klausimas CoD4? Ar Download 1,5 pastaruoju metu per daug?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir įsitikinti, ar turite naujausią tvarkyklę eiti į nvidia tvarkyklės parsisiųsti ir palyginti Naujausias išleidimo data Jei jis per Device Manager, o ne tikrai jei tik gaunu tai, bet Vista laimingai man i got naujausios tvarkyklės, jei įdiegti iš kompaktinio disko arba labai senas vairuotojas pažymėkite webby dude. Taip pat pabandyti šiek žaidimai pleistrai, gali būti klaidų ar ką nors, gausite jas žaidimų svetainė
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite pabandyti naudoti šitas If you havent jau savo naujausias patch
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Cheers visi blogai Try it now, ką apie į žaidimų įšaldymas? ji tai padarė tik po to, kai aš įrengtas Crysis |
|
| |||
| |||
| Gerai, jei problema išlieka žaidimas užšaldė ir kai aš Hit Žemyn ji whent į darbalaukį Gerai galia ir tada išjungiamas, jis padarė tai, kai su COD 4 ir kai aš perleist grafika forget virš 77 ir taip pat kai pakrauta crysis ir vėl žaidė, o tada patikrinti TVP jie buvo 77 taip pat, todėl tai šiluma / game / vairuotojas problema? pat yra ten vistiek galiu pasukti ventiliatoriaus greičio ant gfx |
|
| |||
| |||
| Kaip paversti ventiliatorius sparčiau, galite atsisiųsti "nView" iš NVIDIA ir kad leistų overclock ir tt Jei Jums, kad įdiegtų jums galės OC ventiliatoriaus greitį. Hope that helps. |