![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey i beidzot got Crysis, bet vakar vakarā, kad es atsāka spēļu grafika ir messed up, vienu pusi no kartes ir pelēks objekti? un arī vakar vakarā, kad biju spēlē cod 4/crysis pc vienkārši proze atstājot kaitinošas skaņas looping, i dont domāju gfx exeeded 80 grādiem un cpu didn't go abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik es zinu, ka šis ir grafikas karte vadītāja kļūda, man bija līdzīga lieta BF2142 ar manu X800GTO karti, bet es mainīts vadītājiem omega draiverus un, šķiet, darbojas tagad, jūs par jaunāko draiveri?
| |||
| |||
| Es domāju tā, kā es varu pārbaudīt |
|
| |||
| |||
| izmēģināt tiesības noklikšķinot uz manu computer / properties / hardware / device manager / izvēlieties displeja adaptera un labo klikšķi uz to un izvēlēties atjaunināt vadītājs, tas ir darbs. Citā veidā to darīt, ir iet uz ražotāja mājas lapā, un meklēt jaunākos draiverus un tos instalēt, ja allready ir jaunākās vadītājiem, tā neizvirza atšķirību, ja jūs dont ir jaunāko draiveri, tās tiek uzstādītas. Pēc tam mēģiniet spēles atkal, ja tas joprojām nedarbojas, nāk atpakaļ, un kāds cits nevar izvirzīt risinājumu, kā es nezinu, ko vēl tas būtu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg ir vēl daudz, tas ir ultra tomēr. Savādi, man bija pašu jautājumu cod4? Vai Jūs lejupielādējat 1,5 pēdējā laikā pārāk?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lai pārliecinātos, jums jaunāko draiveri iet uz nvidia draiveris lejupielādēt un salīdzināt datumu jaunākās presei ja jūs to caur Device Manager, kas nav pārliecināts, vai tikai man to, bet vista būs laimīgi man i got jaunākais draiveris, ja es instalēt no kompaktdiska vai ļoti vecs vadītāja tikai pārbaudīt Webby dude. arī izmēģināt dažas spēles plāksterus, var tikt bug vai kaut ko, jūs saņemsiet tos spēles mājas lapā
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu mēģināt izmantot šis ja Jums havent jau savu jaunāko patch
|
| |||
| |||
| cheers visi slikti mēģināt tagad, ko par sasaldējot spēles? tikai izdarīja pēc tam, kad es instal Crysis |
|
| |||
| |||
| ok problēma saglabājas spēli iesaldēja un kad es hit izslēdzās pogu tā whent uz darbvirsmas ok un tad jāslēdz, tā to darīja vienreiz ar cod 4 un kad es rebooted grafika isn't virs 77 un arī tad, kad es ielādes Crysis jauna un spēlēja, bet pēc tam pārbaudīja TPP tie bija 77, kā arī, lai tas ir siltums / spēles / vadītāja problēma? ir arī tur tik i var ieslēgt ventilatoru paātrināt uz gfx |
|
| |||
| |||
| Kas attiecas uz pagrieziena ventilatora ātrumu uz augšu, jūs varat lejupielādēt "nView" no Nvidia un ļaus OVERCLOCK utt Kad jums, kas uzstādītas jums būs iespēja OC ventilatora ātrumu. Hope that helps. |
![]() |
|
| Bookmarks |