![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey i ostatecznie dostał Crysis, ale ostatniej nocy kiedy wznowione odtwarzanie grafiki messed up, po jednej stronie mapy ma szare obiekty? a także ostatniej nocy, kiedy byłem gry dorsza 4/crysis komputera tylko proze pozostawieniem irytujące dźwięku pętli, ja dont pomyśleć ten gfx exeeded 80 stopni procesora i didnt go abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ile wiem jest to błąd sterownika karty graficznej, miałem podobne rzeczy w BF2142 z moimi X800GTO karty, ale zmiana sterowników omega do kierowców, i wydaje się działać teraz, jesteś na najnowsze sterowniki?
| |||
| |||
| Myślę, że tak, jak mogę sprawdzić |
|
| |||
| |||
| spróbuj klikając prawym przyciskiem myszy na mój komputer / właściwości / hardware / menedżer urządzeń /, a następnie wybierz wyświetlacza adaptera i kliknij prawym przyciskiem myszy i wybrać na aktualizację sterownika, to powinno działać. Innym sposobem na to jest, aby przejść do strony internetowej producenta i poszukać najnowsze sterowniki i zainstalować je, jeśli allready są zainstalowane najnowsze sterowniki, to nie zrobi różnicy, jeśli dont mieć najnowsze sterowniki, zostaną one zainstalowane. Po tej próbie gry ponownie, jeśli nadal nie działa, come back, a ktoś inny może przedstawiła rozwiązanie, ponieważ nie wiem co jeszcze będzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg jest nadal dużo, jest to jednak bardzo. Dziwnie, Ive 'miał ten sam problem w CoD4? Czy pobranie 1,5 ostatnio zbyt?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aby upewnić się, że masz najnowszy sterownik przejść do pobierania sterowników i porównać daty najnowszym wydaniu jeśli to zrobić za pomocą Menedżera urządzeń, a nie na pewno, jeśli tylko mogę dostać tego, ale Vista będzie szczęśliwy powiedz mi Mam najnowsze jeśli mogę zainstalować sterownik z dysku CD lub bardzo starego sterownika tylko sprawdzić Webby dude. również wypróbować niektóre łatki do gry, może być błąd, albo coś, otrzymasz je na stronie internetowej gry
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można użyć to Jeśli nie miałaś już jego najnowszą łatkę
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| cheers wszystkich chorych spróbować teraz, co z zamrożeniem w grach? Zrobił to tylko po zainstalowaniu Crysis |
|
| |||
| |||
| ok problem nie ustąpi gry zamarzł i kiedy wciskamy przycisk power down to whent na pulpit OK, a następnie zamknięty, to nie raz z dorsza 4 i kiedy uruchomiony ponownie grafiki isnt powyżej 77, a także kiedy i ponownie załadowany Crysis zagrali na chwilę potem sprawdzane TMP byli jako 77, więc jest to ciepła / gry / kierowcy problem? także istnieje mimo mogę włączyć wentylator przyspieszenia na gfx |
|
| |||
| |||
| Jeśli chodzi o włączeniu wentylatora przyspieszenia, można pobrać "nView" z Nvidia i że pozwoli na overclockingu itp. Po że zainstalowana będzie można OC prędkości wentylatora. Hope that helps. |
![]() |
|
| Zakładki |