![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hei i în final, am Crysis, dar azi-noapte când am reluat redarea grafica sunt în bară, de o parte de pe hartă a obiecte de culoare gri? şi, de asemenea, azi-noapte când am fost joc cod 4/crysis PC proze lăsând doar un sunet enervant luping, i dont think art.hot gfx exeeded 80 de grade şi de procesor didnt merge abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din câte ştiu, aceasta este o eroare de driver de placă grafică, am avut un lucru similar în BF2142 cu X800GTO mea carte, dar mi-am schimbat driver-ele pentru omega driver-ele, şi pare că funcţionează acum, esti pe cele mai recente drivere?
| |||
| |||
| Cred că aşa Cum pot verifica |
|
| |||
| |||
| încercaţi clic dreapta pe My Computer / proprietăţi / hardware / Device Manager / apoi alege şi de a afişa adaptor click dreapta pe care şi alegeţi Update Driver, aceasta ar trebui să funcţioneze. De un alt mod de a face acest lucru, este de a merge la site-ul producătorului, şi uite de cele mai recente drivere, şi instalaţi-le, dacă allready au cele mai recente drivere, aceasta nu se va face o diferenţă, dacă dont au cele mai recente drivere, acestea vor fi instalate. După care încearcă de jocuri, din nou, dacă tot nu funcţionează, vino înapoi, şi altcineva poate înainta o soluţie, ca nu stiu ce altceva ar fi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg este în continuare foarte mult, este un ultra totuşi. Oddly, am avut aceeaşi problemă în CoD4? Te-ai descărca 1-5 in ultima vreme prea?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pentru a vă asigura că ai cel mai recent driver merge la nvidia şofer a descărca şi compara de la data cea mai noua versiune dacă o faci prin Device Manager, nu sunt sigur dacă numai I a lua acest lucru, dar Vista va fericit, spune-mi i-am cel mai nou driver dacă i instala de pe CD sau de un conducător auto extrem de vechi trebuie doar să verificaţi webby tipule. de asemenea, încerca unele patch-uri pentru jocuri, ar putea fi un bug sau ceva de genul asta, le veţi primi de la site-ul de jocuri
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi putea să încercaţi să folosiţi acesta dacă havent deja, la cele mai recente patch-uri
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Noroc tuturor relelor încerca, acum, ce zici de îngheţare în jocuri? acesta a făcut-o doar dupa ce l-am instalat Crysis |
|
| |||
| |||
| ok problema persista jocul inghetat si cand l-am lovit cu putere în jos butonul de whent-l pe desktop ok şi apoi închideţi, acesta a făcut-o o dată cu cod 4 şi când am rebooted grafica isnt 77 de mai sus şi, de asemenea, atunci când am încărcat Crysis din nou şi a jucat pentru o perioada de timp apoi a verificat tmps au fost 77, astfel că este o căldură / joc / driver de problema? De asemenea, există oricum i se poate intoarce la viteza ventilatorului pe gfx |
|
| |||
| |||
| În ceea ce priveşte transformarea viteza ventilatorului în sus, puteţi descărca "nView" şi de la Nvidia, care va permite de a overclock şi etc Odată ce aveţi instalat că veţi putea să OC de viteza ventilatorului. Sper că vă ajută. |
![]() |
|
| Marcaje |