![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej som konečne dostal Crysis, ale včera v noci, keď som pokračovala v prehrávaní grafika je neusporiadaný, na jednej strane mapy má sivé objekty? aj včera, keď som hral tresky 4/crysis PC len próza zostáva otravné zvukové slučky, i dont myslieť na GFX exeeded 80 stupňov a cpu didnt jet abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem je to ovládač grafickej karty chyba, mal som podobnú vec v BF2142 s mojím X800GTO kartu, ale zmenil som ovládače omega drivers a zdá sa, pracuje teraz, ste na najnovšie ovládače?
| |||
| |||
| Myslím, že áno, ako môžem overiť |
|
| |||
| |||
| skúste kliknutie pravým tlačidlom na tento počítač / vlastnosti / hardware / správca zariadení / potom zvoliť zobrazenie adaptér a kliknite pravým tlačidlom myši a vybrať si, že na aktualizáciu ovládača, malo by to fungovať. Na iný spôsob, ako to urobiť, je ísť na internetových stránkach výrobcu, a pozrite sa na najnovšie ovládače a nainštalovať je, ak si allready mať najnovšie ovládače, to nebude niečo zmeniť, ak si dont mať najnovšie ovládače, budú inštalované. Po uplynutí tejto hry skúsiť znovu, ak je to stále nefunguje, vráť sa, a niekto iný môže predložiť riešenie, pretože neviem, čo iného by to byť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg je stále veľa, je to však extrémne. Zvláštne je, že som mal rovnaký problém s CoD4? Mali ste v poslednej dobe príliš download 1,5?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Aby ste sa uistili, že máte najnovšie ovládače prejsť na nvidia ovládač stiahnuť a porovnávať data najnovšia správa ak si to cez správcu zariadenia, ktoré nie sú istí, či si to len ja, ale Vista sa našťastie mi povedať, mám najnovšie ovládače, ak aj inštalovať z cd alebo extrémne staré ovládače len skontrolovať Webbe vole. tiež vyskúšať niektoré patche pre hry, by mohla byť chyba, alebo niečo iné, budete si je na webových stránkach hry
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli by ste skúsiť pomocou tento ak ste už havent, jej posledná oprava
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| nazdraví všetky choré skúsiť hneď, čo zmrazenie v hrách? je iba to, že aj po nainštalovaný Crysis |
|
| |||
| |||
| ok problém pretrváva hru zmrazila, a keď som narazila na moc nadol tlačidlo je whent na plochu ok a potom vypnúť, že sa to raz s CoD 4, a keď som restartoval grafické isnt nad 77 i když jsem naložený Crysis znova hrál na chvíľu potom kontrolovali TMP bolo 77, takže je jej teplo / hra / vodič problém? Tiež je tu aj napriek tomu môžete obrátiť ventilátor zrýchli na GFX |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ ide o otáčania ventilátora urýchliť, môžete si stiahnuť "nView" od Nvidia a že umožnia přetaktování a atď Akonáhle máte nainštalovaný, že si budete môcť OC otáčky ventilátora. Hope that helps. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Neusporiadaný Graphics Driver - Acer 2920Z s T3400 a GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. Apríl 2009 22:51 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Pomoc s Crysis | banjo7 | PC a herné konzoly | 3 | 31. decembra 2007 16:49 |
| Crysis grafiky Nastavenie | Blazing933 | PC a herné konzoly | 3 | 27. októbra 2007 07:23 |
| Bios problém! - Grafika neusporiadaný. | joker28 | Graphics Cards & Monitory | 20 | 16. august 2007 17:39 |
| Thread Tools | |
| |