![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey sonunda ancak dün gece ne zaman i grafik berbat olduğunu oynamaya devam Crysis var, harita tek taraflı gri nesneler var? ve dün gece ne zaman i morina 4/crysis sadece rahatsız edici bir ses looping terk proze bilgisayar oynuyordum, i dont ve Gfx abouve git 80 derece ve cpu didnt exeeded düşünüyorum 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim kadarıyla bu bir grafik kartı sürücüsü hata olduğunu biliyorum, benim X800GTO kartı ile BF2142 benzer bir şey vardı, ama son sürücüler için sürücüleri değişti ve şimdi, en son sürücüleri üzerinde çalışma gibi görünüyor?
| |||
| |||
| Çok nasıl kontrol edebilirim |
|
| |||
| |||
| sağ Bilgisayarımdaki / özellikler / donanım / aygıt yöneticisi / sonra ekran bağdaştırıcısı ve sağ tıklayın ve tercih seçin güncelleme sürücü tıklamayı deneyin, bu çalışması gerekir. Bunu yapmak için başka bir yol, üreticinin web sitesine gitmek için, ve en son sürücüleri arayın ve onlara yüklemek, eğer allready en son sürücüleri varsa eğer en son sürücüleri yok, bu, bir fark yaratmak won't bunlar yüklenecek. Eğer hala çalışmıyor geri geliyor ve bir başkası ileri bir çözüm koyabilirsiniz sonra tekrar oyun deneyin, çünkü bu ne olurdu bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg hala pek çok şey var, bu bir aşırı Ancak olduğunu. Işin garibi, ben COD4 de aynı sorunu yaşadım? Size son zamanlarda çok 1,5 indirmek mi?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| emin, en son sürücü NVIDIA sürücüsü indirmek gidin ve yeni yayın tarihinden karşılaştırın var yapmak için keşke bunu almak eğer cihaz yöneticisi, emin değilim üzerinden, ancak Vista mutlu bana söyler eğer i veya çok eski sürücü CD yüklemek yeni sürücü var Sadece Webby dostum kontrol edin. Ayrıca, bir hata ya da bir şey olabilir oyunlar için bazı yamalar çalıştığınızda, oyun sitesi onları alırsınız
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullandığınız deneyebilirsiniz bu Zaten havent, onun en son yama
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| şerefe tüm kötü şimdi çalıştığınızda, oyun içinde donma ne olacak? sadece sonra Crysis yüklü yaptı |
|
| |||
| |||
| sorunu tamam oyun devam ederse ve dondurdu ben masaüstü ok whent düğmesine güç düğmesine basın ve sonra kapatın, bir kez morina 4 ile yaptım Ben 77 grafik isnt üzerinde ve de bir daha ve Crysis yüklü yeniden başlatılması Bir süre oynadı daha sonra, bu nedenle ısı / Oyun / sürücü sorun o da 77 de olan tmps kontrol? Ayrıca yine i Gfx üzerinde hızlı fan dönüş olabilir |
|
| |||
| |||
| Fan hızını artırmak için dönüm olarak, "Nvidia Nview" elde edebilirsiniz ve overclock gibi sizi sonra sağlayacak bir OC fan hızı mümkün olacaktır yüklenir. Hope that helps. |