![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гей я, нарешті, отримали Crysis, але вчора ввечері, коли я знову грав графіка перепутались, на одній стороні картки "сірі об'єкти? а також вночі, коли я грав тріски 4/crysis PC прозі залишивши тільки дратує цикл звук, я думаю, Dont GFX перевищили 80 градусів і процесор Didn't Go abouve 55
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я знаю, що це драйвера графічної карти помилки, я мав аналогічну річ у BF2142 з моєю карткою X800GTO, але я змінив драйверів Omega Drivers, і схоже на роботу, ви на останніх драйверів?
| |||
| |||
| Я думаю, да, то як я можу перевірити |
|
| |||
| |||
| спробуйте правою кнопкою мишки на мій комп'ютер / Властивості / Обладнання / Диспетчер пристроїв / виберіть адаптер дисплея та натисніть правою кнопкою миші і вибрати, що оновлення драйвера, то це повинно працювати. Інший спосіб це зробити, є перехід на сайт виробника, і подивитися на останні версії драйверів і встановити їх, якщо ви ALLREADY встановлені останні версії драйверів, вона не буде робити відмінностей, якщо ви не встановлені останні версії драйверів, вони будуть встановлені. Після цього спробуйте ще раз гру, якщо вона ще не працює, повертається, а хтось інший не може запропонувати рішення, тому що я не знаю, що ще буде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 80deg ще багато, це ультра однако. Як не дивно, я була така ж проблема в CoD4? Ви скачали 1,5 останнім часом теж?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| щоб переконатися, що ви отримали останню версію драйвера Перейти до Завантажити драйвер NVIDIA і порівняти дату релізу новітній Якщо ви робите це за допомогою диспетчера пристроїв, не впевнений, якщо я отримую тільки цим, але перспектива з радістю сказати мені, що я отримав новітні драйвера, якщо я установку з компакт-диска або дуже старі драйвера просто подивіться на Webby чувак. Також спробуйте декілька патчів для ігор, може бути помилка або що-то, ви отримаєте їх на сайті Ігри
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете спробувати використовувати цей Якщо ви вже гавань, його останньому патчі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Cheers всіх хворих Спробуйте прямо зараз, що про заморожування в іграх? він зробив це тільки після установки Crysis |
|
| |||
| |||
| OK проблема залишається грою заморозили, і коли я натискаю кнопки Power Down whent його на робочому столі кнопку OK, а потім закрита, він зробив це одного разу з тріском 4, і коли я перезавантаження графіка хіба вище 77, а також коли я завантажив ще й Crysis грав деякий час потім перевірили TMPS вони були 77, так що це тепло / ігри / водія проблема? Також є в будь-якому випадку я можу включити вентилятор прискорити на GFX |
|
| |||
| |||
| Що стосується повороту швидкості обертання вентиляторів, ви можете завантажити "NVIEW" від Nvidia, що дозволить розігнати і т.д. Як тільки ви отримаєте, що встановлена, ви зможете OC швидкість обертання вентилятора. Надії, що допомагає. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Messed Up графічних драйверів - Acer 2920Z з T3400 і GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 4 | 1 квітня 2009 22:51 |
| Crysis: Warhead - в наступній грі Crysis! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 17 | 3 жовтня 2008 11:47 |
| Допомога з Crysis | banjo7 | PC & консоль Gaming | 3 | 31 грудня 2007 16:49 |
| Crysis графіка Налаштування | Blazing933 | PC & консоль Gaming | 3 | 27 жовтня 2007 07:23 |
| Bios проблема! - Графіка змішалося. | joker28 | Графічні карти & Монітори | 20 | 16 серпня 2007 17:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |