![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| heyy момчета, Основно, Айв ли Crysis за PC, работи по доста щастливо за високото настройка за 1024 x 768 ВЕИ (Мисля thts право ВЕИ), много много малко изостава или stutters, и когато те не се появят му едва забележимо. но не по очевидни причини, тя се затваря всеки сега и тогава, с прозорци грешка клетка пръкват изричане на грешка се е появила и тази програма е била закрита. Съжалявам за inconvinence т.н. др ... доколкото мога да видя, не Терес модел до него, той го е направил около 9 пъти по час веднъж, после Играх я за около 2 или 3 часа, преди да го прави го направи отново ... графична карта водачи са до дата, и тичам цял игри глоба. ядрото време Влез в ниските 50's, и графични карти в ниски 60-те най-много. Не знам, ако any1 останало е имала този проблем, неговото действително започва да сирене ме сега! Наздраве, MCTW PS Съжалявам, ако съм брътвя :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяко overclock? Whats грешката съоб?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Съжаляваме, didn't видите вашия отговор! overclocks само на процесора, както и този нисък от боклука борда аз имам doesn't нека ме променят напрежения грешката е прозорците един, казва "crysis.exe възникна и проблем и трябва да се затвори. ние Съжаляваме за причиненото неудобство. |
|
| |||
| |||
| на какво са те? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| нулиране на процесора до standered скорост, и опитайте пак, въпреки че целият компютър би на замразени - Не мисля. опитайте преинсталирането на играта |
|
| |||
| |||
| Чудех кажеш на overclock като uve каза, но това е най-onli игра се прави го. неговите werid обаче, аз бях с него за кажеш 3 часа днес без спиране, а тя се завтече глоба. Опитах отново малко по-късно и той разбил / затворени 4 пъти в 20mins! малтретиране копие от играта папки, след което инсталирайте го, аз се надявах wasn't ще трябва да направите това :-) |
|
| |||
| |||
| добре звучи като софтуерен проблем, може и да не се направи с теб OS, но можете да направите, както и това, което можете да опитате, не можете да имате най-новите patchs? |
|
| |||
| |||
| DONT знаете за patchs да бъда честен. Аз трябва да проверят, че утре и се върна с теб, този не е нещо, което искате, че се разглежда |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей да звучи като малко на софтуерни проблеми, но също така би могло да бъде проблем gpu Какви карти си играеш с него?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE държи затваряне [трясък] | gideon112 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 29 май 2009 г. 10:46 |
| PC игри затваряне? | mxmad32 | PC & конзолата Gaming | 10 | 30 декември 2008 година 10:46 |
| Crysis: торпила - следващата игра на Crysis! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 17 | 3 октомври 2008 11:47 |
| Firefox затваряне в себе си Ubuntu Харди | Rob1 | Linux & Алтернативни OS | 7 | 6 май 2008 г. 12:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |