![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy momački, u osnovi, Ive got crysis na pc, teče uz prilično sretno na visoko podešavanje na res 1024 x 768 (mislim thts pravo res), vrlo malo zaostaje ili stutters, a kad oni to dogodi svojih jedva zamjetljiv. ali nema očitih razloga, on zatvara svakom sada i onda, s prozora pogreška okvira popping up izgovaranjem pogreška i ovaj program je bio zatvoren. ispričavam se za inconvinence itd itd. ... koliko ja mogu vidjeti, theres no uzorak na njoj se to oko 9 puta u jednom satu, a zatim i igrao je za oko 2 ili 3 sata prije ravno to opet ... grafičkom karticom vozači su do sada, i trčanje svi iznad igrama u redu. core temps ući nizak 50-tih, te grafičkom karticom na niskim 60-max. dunno, ako any1 else imala taj problem, svojim zaista počinje sira me off sada! Klicati, MCTW PS ispričavam se ako sam žuboriti :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svejedno overclock? Koliko se poruka o pogrešci?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Nažalost, nije vidite odgovor! overclocks samo na CPU, te na taj niski smeća odbora imam neka mi se mijenjati naponi greška je windows jedan, kaže 'crysis.exe i naišao na problem i mora se zatvoriti. Žao nam je zbog neugodnosti. " |
|
| |||
| |||
| šta si ti na os? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| resetujete CPU standered natrag na brzinu, i pokušajte ponovno, iako je cijeli kompjuter bi od zamrznutih - Mislim. pokušajte ponovo instalirati igru |
|
| |||
| |||
| I divili se spopadanje overclock kao uve rekao, ali ovo je onli igra je to on. svojim werid mada sam bio koristeći Internet za 3 sata spopadanje danas non stop, pa otrča u redu. Pokušao je ponovno nešto kasnije i ona pala / 4 puta završila u 20mins! bolestan primjerak off igra mape zatim ponovo instalirajte ga, bio sam nije nadala da će to napraviti :-) |
|
| |||
| |||
| dobro to zvuci kao softverski problem, možda ne bi učinili sa ya os, ali vam svibanj i učiniti ono što možete probati, da li imate najnoviju patchs? |
|
| |||
| |||
| dont znati o patchs da budem iskren. ja ću sutra i provjeriti da se vratim na vas, taj nije nešto što bih misao gledajući |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi to zvuk poput zalogaj od softverskih problema, ali bi mogao biti problem GPU Koje kartice koju igrate s?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE drži zatvaranja [pad sustava] | gideon112 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 29. svibanj 2009 10:46 |
| PC igre zatvaranja? | mxmad32 | PC & konzole Igre | 10 | 30. prosinac 2008 10:46 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Firefox zavrąnu sama u Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux OS i alternativna | 7 | 6. svibanj 2008 12:00 |
| Thread Tools | |
| |