![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
heyy fiúk,
Alapvetően ive got Crysis PC-n, nagyon boldogan fut végig a MAGAS beállítást 1024 x 768 felbontás (azt hiszem, a jobb thts res), nagyon kevés lemaradás vagy stutters, és ha mégis előfordul, hogy alig észrevehető. de a nem látható ok, hogy bezárja a hébe-hóba, a Windows-hiba doboz popping up mondván a hiba történt, és ez a program már lezárult. Elnézést a inconvinence stb, stb ... Amennyire én látom, ott nem a mintát, akkor tette mintegy 9-szer egy óra után, akkor játszott ez kb 2 vagy 3 óra előtt egyenesen azt, hogy újra ... grafikus kártya meghajtók naprakész, és fuss minden játékok finom. core temps bejutni alacsony 50-es és a grafikus kártya az alacsony 60-as max. tudom, ha any1 máshol már ez a kérdés, hogy tényleg kezd sajt nekem le most! cheers, MCTW PS Bocs ha gügyög :-) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Minden overclock?
Mi a hiba üzenet?
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sajnáljuk, didnt lásd meg a választ! overclocks csak a CPU, amit az alacsony és a szemetet fórumon már doesnt hadd változtassa feszültségértéket
A hiba a Windows egyik, azt mondja, "crysis.exe találkozott már, és a probléma, ezért leáll. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. " |
|
|
|||
|
|||
|
milyen os állsz?
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro SP3 :-)
|
|
|
|||
|
|||
|
orrgazdaság a CPU vissza standered sebesség, és próbálja meg újra, de az egész számítógépre lenne fagyasztott - Azt hiszem.
próbálja újratelepíteni a játékot |
|
|
|||
|
|||
|
Vajon a bout overclock mint uve mondta, de ez az line játék meg azt.
a werid tho, én használ ez a harc 3 óra ma non stop, és spárgagombolyog finom. próbált meg újra egy kicsit később, és lezuhant / zárt 4 alkalommal 20mins! rossz példányt le a játékot, majd újratelepíteni, mappák volt abban reménykedek, wasn't lesz erre a célra :-) |
|
|
|||
|
|||
|
jól hangzik, mint egy szoftver probléma lehet, hogy nem tettem veled os, de akkor is csinálni, amit lehet próbálni, te is a legújabb patchs?
|
|
|
|||
|
|||
|
dont tud a patchs, hogy őszinte legyek. Azt kell ellenőrizni, hogy jöjjön vissza holnap, és neked, amit nem olyan dolog, amiben hittem nézett
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia hangzik, mint egy kis szoftver problémák, hanem az is lehet a GPU probléma
Milyen kártyát akkor azt játszani?
|