![]() |
|
|
|||
|
|||
|
heyy חבר 'ה,
בעצם, ive יש crysis על המחשב, פועל יחד די בשמחה על הגדרה גבוהה ב 1024 x 768 מיל (אני חושב thts הזכות מיל '), מעט מאוד מאוד lags או stutters, וכאשר הם עושים להתרחש שלה בקושי מורגש. אבל בלי שום סיבה נראית לעין, הוא סוגר מדי פעם, עם חלונות שגיאה תיבת popping למעלה אומרים אירעה שגיאה וזה תוכנית נסגר. מצטערים על inconvinence וכו 'וכו' ... ככל שאני יכול לראות, לא דפוס theres אליו, הוא עשה את זה בערך 9 פעמים בתוך שעה אחת, אחר כך שיחקתי את זה בערך 2 או 3 שעות לפני זה ישר עשה את זה שוב ... כרטיס המסך נהגים אינם מעודכנים, ולהפעיל בכל המשחקים בסדר. הליבה temps לעלות נמוכה של 50 וכרטיס המסך לתוך נמוך מקסימום של 60. dunno אם any1 אחר היתה בעיה זו, את באמת מתחיל גבינה אותי עכשיו! Cheers, MCTW נ.ב. אני מצטער אם babble :-) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כל overclock?
מה הודעה השגיאה?
|
|
|
|||
|
|||
|
מצטער, didn't לראות תגובה שלך! overclocks רק על CPU ו thats נמוך של זבל יש לי לוח doesn't תן לי לשנות voltages
השגיאה היא Windows אחד, אומר 'ו crysis.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על חוסר הנוחות. " |
|
|
|||
|
|||
|
מה אתה ב OS?
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro SP3 :-)
|
|
|
|||
|
|||
|
לאפס את CPU לראש standered מהירות, ונסה שוב, אם כי המחשב היה כולו של קפוא - אני חושב.
נסה התקנה מחדש של המשחק |
|
|
|||
|
|||
|
אני אומר את תהית overclock כפי uve אמר, אבל זהו משחק onli הוא עושה את זה.
את werid tho, הייתי משתמש בו במשך תקופה 3 שעות היום לא עוצרים, וזה בסדר רץ. ניסינו את זה שוב קצת מאוחר יותר וזה קרס / סגור 4 פעמים 20mins!! חולה להעתיק את המשחק מחוץ לתיקיות ואז להתקין אותו מחדש, אני מקווה היה wasn't הולך חייב לעשות את זה :-) |
|
|
|||
|
|||
|
ובכן, זה נשמע כמו בעיה של התוכנה, אולי לא עשה לך עם מערכת ההפעלה, אך ייתכן גם לעשות מה שאתה יכול לנסות, יש לכם גם את כל העדכונים האחרונים patchs?
|
|
|
|||
|
|||
|
dont יודע על patchs להיות כנים. אני יהיה מחר כי לבדוק ולחזור אליך, זה לא משהו שאני רוצה לחשוב על מסתכל
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי האם נשמע קצת prob של התוכנה, אלא גם עלולה להיות בעיה gpu
איזה כרטיס אתה משחק עם זה?
|