![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Heyy guys,
būtībā, ive got Crysis uz pc, iet kopā diezgan laimīgi par augstas noteikšanu 1024 x 768 res (es domāju thts tiesības res), ļoti ļoti maz lags vai stutters, un, kad tie rodas tās grūti uztveramas. bet bez redzama iemesla dēļ aizver katru tagad un tad ar Windows kļūdu kastē popping up sakot kļūda, un šī programma ir slēgta. žēl inconvinence utt utt ... cik es saprotu, theres no modeļa, tā to darīja aptuveni 9 reizes stundā reizi, tad man bija to apmēram 2 vai 3 stundas tieši pirms tam izdarīja to vēlreiz ... grafikas kartes draiveri ir atjaunināta, un palaist visas spēles naudas sodu. galvenā temps nokļūt ar zemas 50's un grafikas karte ar zemas 60's max. dunno ja any1 cits ir bijusi šo jautājumu, tā patiešām sāk siera mani off now! Cheers, MCTW PS sorry ja es izpļāpāt :-) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jebkurš OVERCLOCK?
Whats error msg?
|
|
|
|||
|
|||
|
sorry, didn't redzēt jūsu atbildi! overclocks tikai uz CPU, un thats zemākais rādītājs atkritumu kuģa esmu doesn't let me izmainīt spriegumu
kļūda ir logi viena, saka "crysis.exe ir nācies sastapties, un problēma ir tuvu. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. " |
|
|
|||
|
|||
|
ko os are you on?
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro SP3 :-)
|
|
|
|||
|
|||
|
atiestatīt savu cpu atpakaļ standered ātrumu un mēģināt vēlreiz, kaut arī viss dators būtu saldētas - i domā.
mēģināt pārinstalēt spēli |
|
|
|||
|
|||
|
Es prātoju bout OVERCLOCK kā uve teica, bet tas ir onli spēle ir tas on.
tā werid Tho, man bija, izmantojot to bout 3 stundas šodien bez apstāšanās, un tā darbojās labi. mēģināja vēlreiz nedaudz vēlāk, un tas avarēja / slēgtos 4 reizes 20mins! slikta kopija off spēle mapes, tad to atinstalēt, cerēja i wasn't nāksies to darīt :-) |
|
|
|||
|
|||
|
labi tas izklausās programmatūras problēmu, varbūt ne to izdarīja ar ya os, bet jūs varat arī darīt to, ko var izmēģināt, vai jums ir arī jaunāko patchs?
|
|
|
|||
|
|||
|
dont zināt patchs ir godīgi. i pārbauda, ka rīt un atgriezties pie jums, thats nevis kaut ko es domāju par looking at
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi tas izklausīsies mazliet programmatūras prob, bet arī varētu būt GPU problēma
Kādas kartes jums spēlē to ar?
|