![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| heyy faceci, zasadniczo ive got Crysis na PC, biegnie wzdłuż dość szczęśliwie na wysokich ustawienie rozdzielczości 1024 x 768 (I think thts prawo res), bardzo niewielu opóźnienia lub stutters, a gdy nie występują jej trudno zauważalne. ale bez wyraźnej przyczyny, to co się zamyka, a następnie w polu okna błąd popping up wypowiadając błąd i ten program został zamknięty. Przepraszamy za inconvinence itp itd. ... tak dalece, jak widzę, theres no wzorzec do niego, to nie to około 9 razy w godziny raz, a potem grałem to około 2 lub 3 godziny prosto przed did it again ... karta graficzna sterowniki są aktualne i uruchomić całej gry grzywny. core temps popadły w niskich 50, a karty graficznej na niskim poziomie 60-max. dunno jeśli any1 jeszcze miał ten problem, jego naprawdę zaczyna sera mnie teraz! cheers, MCTW PS Przepraszam jeśli ja chlapać :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszelkie overclockingu? Co błąd msg?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Przepraszamy, didnt patrz odpowiedź! overclocks tylko na CPU i thats niskie w śmieci pokładzie mam doesnt let me zmianę napięcia błąd systemu Windows jeden, mówi "crysis.exe i napotkał problem i musi zostać zamknięty. jesteśmy Przepraszamy za wszelkie niedogodności. |
|
| |||
| |||
| co ty na os? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| zresetować cpu do standered prędkości, a następnie spróbuj ponownie, chociaż cały komputer będzie mrożonych - myślę. spróbuj ponownie zainstalować grę |
|
| |||
| |||
| I zastanawiał się bout overclockingu jak uve powiedział, ale to nie jest gra onli go. jego werid tho, byłem go do dziś bout 3 godziny non stop, i pobiegł grzywny. próbowały go ponownie trochę później i rozbił / 4 razy w zamkniętych 20mins! źle skopiować off gra foldery następnie zainstalować go ponownie, było nadziei i wasnt będzie musiał to zrobić :-) |
|
| |||
| |||
| dobrze to brzmi jak oprogramowanie problemu, być może nie zrobił z ya os, ale może również to, co można spróbować, czy też najnowsze patchs? |
|
| |||
| |||
| dont znać o patchs być szczery. i sprawdza, czy jutro i wróci do ciebie, to nie coś I'd myśli patrząc na |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć nie brzmią jak trochę problemów z oprogramowaniem, ale także może być problem GPU Jakie karty można go grać?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|