![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy chlapi, podstate, IVE dostal Crysis na PC, beží pozdĺž pomerne šťastne na vysokej nastavenia na 1024 x 768 res (i think thts práva res), veľmi veľmi málo zaostáva alebo stutters, a keď sa vyskytnú svojho sotva badateľný. ale žiadny zjavný dôvod, zavrie ho tu a tam s oknami chybu Schránka odprýskávání až vyslovením chybe došlo, a tento program bol uzavretý. Ospravedlňujeme sa za inconvinence atď atď ... ak vidím, Nie je vzorom pre to, že som to asi 9 krát na hodinu raz, potom som hral ju asi 2 alebo 3 hodín rovno pred ním sa to znova ... ovládače grafickej karty sú k dispozícii aktuálne a spustenie celej hry v pohodě. Jadro temps dostať do nízkych 50 rokov, a grafickou kartu do nízkych 60 Max. any1 ešte neviem, ak má tento problém, jeho naozaj začína syr ma teraz! fandí, MCTW PS promiň jestli jsem blábolit :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek přetaktování? Čo je chyba msg?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| sorry, didnt pozri Vaša odpoveď! overclocks len na cpu, a to je málo na odpadky palube som doesnt let me meniť napätie je chyba v počítači so systémom Windows jedna, hovorí 'crysis.exe došlo aj k problému a je potrebné ho ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. ' |
|
| |||
| |||
| čo ste o nás? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| reštartujte váš procesor späť na standered rýchlosť, a skúste to znova, aj keď celý počítač by mrazených - myslím. skúste to znova v hre |
|
| |||
| |||
| I divili sa bout přetaktování ako uve povedal, ale to je onli hra je to on. jeho werid Tho som bol s použitím pre bout 3 hodiny dnes non-stop, a běžel v pohodě. pokúsil sa znovu o niečo neskôr a pokazených / 4 krát skončila v 20mins! chorých kópia mimo hru zložky znovu ju bolo dúfal, že aj wasn'ta budem musieť urobiť :-) |
|
| |||
| |||
| tak to znie ako softvérový problém, možno nie na udělal s ya os, ale môže byť i to, čo si môžete vyskúšať, čo máte aj posledný patchs? |
|
| |||
| |||
| dont vedieť o patchs byť úprimný. overí, že aj zajtra, a vrátiť sa k vám, to je ne niečo by som si z pohľadu na |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj to znie ako trochu problém softvéru, ale tiež by mohol byť problém GPU Aké karty Vás hrá ju?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE drží zatvárací [shazovat] | gideon112 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 29. máj 2009 10:46 |
| PC hry zatvorení? | mxmad32 | PC a herné konzoly | 10 | 30. December 2008 10:46 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Firefox zatvorení sám v Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 6. mája 2008 12:00 |
| Thread Tools | |
| |