![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеыы момачки, у основи, Иве гот црысис на пц, тече уз прилично срећно на високо подешавање на рес 1024 кс 768 (мислим тхтс право рес), врло мало заостаје или стуттерс, а кад они то деси својих једва замјетљив. али нема правописних разлога, он затвара сваком сада и онда, са прозора грешка оквира поппинг уп изговарање грешка и овај програм је био затворен. извињавамо се за инцонвиненце итд итд ... колико ја могу да видим, Тхереса но узорак на њој се то око 9 пута у једном сату, а затим и играо је за око 2 или 3 сата пре равно то опет ... графичком картицом возачи су до сада, и трчање сви изнад играма у реду. цоре Темпс ући низак 50-тих, те графичком картицом на ниским 60-макс. дунно, ако аны1 елсе имала тај проблем, својим заиста почиње сира ме офф сада! Клицање, МЦТУ ПС извињавамо се ако сам жуборити :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свеједно оверцлоцк? Колико се порука о грешци?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Нажалост, није видите одговор! оверцлоцкс само на ЦПУ, те на тај ниски смећа одбора имам нека ми се мењати напон грешка је уиндоус један, каже 'црысис.ексе и наишао на проблем и мора да се затвори. Жао нам је због непријатности. " |
|
| |||
| |||
| шта си ти на ос? |
|
| |||
| |||
| КСП Про СП3 :-) |
|
| |||
| |||
| ресетујете ЦПУ стандеред назад на брзину, и покушајте поново, иако је цео компјутер би од замрзнутих - Мислим. покушајте поново инсталирате игру |
|
| |||
| |||
| И дивили се спопадање оверцлоцк као уве рекао, али ово је онли игра је то он. својим уерид мада сам био помоћу то за 3 сата спопадање данас нон стоп, па отрча у реду. Покушао је поново нешто касније и она пала / 4 пута завршила у 20минс! болестан примерак офф игра фасцикле затим поново инсталирајте га, био сам није надала да ће то радити :-) |
|
| |||
| |||
| добро то звуци као софтверски проблем, можда не би урадили са ыа ос, али вам мај и учинити оно што можете пробати, да ли имате најновију патцхс? |
|
| |||
| |||
| донт да зна о патцхс да будем искрен. ја ћу сутра и проверити да се вратим на вас, тај није нешто што бих мисао гледајући |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи то звук сличан залогај од софтверских проблема, али би могао бити проблем ГПУ Које картице коју играте са?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ држи затварања [пад система] | гидеон112 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 29 мај 2009 10:46 |
| ПЦ игре затварања? | мксмад32 | ПЦ & конзоле Игре | 10 | 30 децембар 2008 10:46 |
| Црысис: бојеве глава - следећој игри Црысис! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 17 | 3 октобар 2008 11:47 |
| Фирефокс Завра̨на сама у Убунту Харды | Роб1 | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 6 мај 2008 12:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |