![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Heyy çocuklar, temelde, ive, PC'de Crysis var boyunca oldukça mutlu YÜKSEK üzerinde 1024 x 768 RES üzerinde ayar çalışır (i), ve çok çok az geride kalır veya stutters thts doğru şey düşünmek zaman da pek fark oluşabilir yapmak. ancak belli nedenle, her şimdi ve sonra, bir pencere hata kutusunda bir hata oluştu ve bu programı kapattı edildi söyledi popping ile kapanır. bu inconvinence için vs vs üzgünüm ... as far as I can see, it hiçbir desen Theres, bu konuda 9 kere bir saat sonra, sonra yaklaşık 2 veya 3 saat düz önce tekrar yaptım için oynadı ... yaptı grafik kartı sürücüleri, güncel ve oyunlar tüm iyi çalıştırın. çekirdek temps düşük olarak düşük 60's maksimum olarak 50, ve grafik kartı alın. dunno any1 başka eğer onun gerçekten peynir başlamadan bu sorunu oldu bana şimdi! Cheers, MCTW PS Sorry if I boşboğazlık :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir overclock? Whats hata mesaj?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| üzgünüm, didnt yanıtınıza bakın! CPU sadece overclocks ve şu bir çöp kurulu i doesnt yaz voltajlara değiştirmeye izin var düşük hata bir pencere ise, 'crysis.exe ve bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diyor. herhangi bir dolayı özür dileriz. |
|
| |||
| |||
| OS üzerinde ne var? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| geri standered hızlandırmak için, CPU sıfırlamak ve yeniden deneyin, ancak tüm bilgisayar I would think donmuş bir -. oyunu yeniden yüklemeyi deneyin |
|
| |||
| |||
| Dediğim uve olarak overclock alemi merak, fakat bu bir oyun onli is üzerinde yapar. kendi werid tho, i müddet 3 saat bugün olmayan durdurmak için kullanan ve iyi koştum. 20mins tekrar bir süre sonra denedim ve kaza / kapalı 4 kere! daha sonra yeniden oyuna klasörler kapalı kötü kopyası, bu :-) yapmak zorundasın wasnt ben umuyordum |
|
| |||
| |||
| iyi bir yazılım sorunu, belki değil seni ile OS mi benziyor, ama sen de ne deneyebilirsiniz yapmak Mayıs yapmak da son patchs var mı? |
|
| |||
| |||
| dont bu patchs konusunda dürüst olmak gerekirse biliyorum. Ben yarın kontrol edecek ve geri geldik, ben bakarak düşündüm ediyorum şey değil şu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba bir yazılım sorunları biraz gibi, ama bir ses de GPU sorun olabilir Sen ile oynamaya ne kartı?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |