![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy хлопці, в основному, Ive Got Crysis на ПК, проходить уздовж абсолютно спокійно на найвище значення з 1024 x 768 Res (я думаю, Thts права Res), дуже мало затримок і заїкається, і коли вони трапляються своєї ледь помітні. але без будь-якої видимої причини, вона закривається, раз у раз, з коробкою вікна помилки вискакують кажучи сталася помилка, і ця програма була закрита. Приносимо вибачення за inconvinence т.д і т.п. ... наскільки я можу судити, Theres No шаблон до нього, він зробив це приблизно 9 разів на годину один раз, то я грав її приблизно на 2 або 3 години прямо перед його Did It Again ... драйвера графічної карти в актуальному стані, і запускати все більш тонка гра. основні Temps отримати на низьку 50, а відеокарта на низьку макс 60-х. знаю, якщо any1 інше було цього питання, його справді, починаючи з сиром мене зараз! Cheers, MCTW PS Вибач, якщо я лепет :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який розгін? Whats помилку Msg?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| На жаль, didnt побачити вашу відповідь! розганяє тільки на процесор і низьким Thats від сміття і поля мають doesn't Дозвольте мені змінити напруги Помилка одного вікна, говорить: "Crysis.exe виявлена і проблему і вимагає завершення. Приносимо вибачення за завдані незручності. ' |
|
| |||
| |||
| якою ОС ти? |
|
| |||
| |||
| XP Pro SP3 :-) |
|
| |||
| |||
| перевстановити процесор назад standered швидкості, і спробуйте ще раз, хоча весь комп'ютер буде заморожені - думаю я. спробуйте повторно гру |
|
| |||
| |||
| подумав я бій розгоні як Уве сказав, але це onli гри робить це. Тхо своєї werid, я використав його для поєдинку 3 часа сьогодні, не зупиниться, і вона побігла штрафу. спробувала його знову трохи пізніше і він впав / закрито 4 рази на 20mins! Копія від жорстокої грі папках потім встановити його, сподівалася я Wasn't доведеться це зробити :-) |
|
| |||
| |||
| Добре звучить як проблема програмного забезпечення, може бути, не зробив з Я. ОС, але ви можете зробити, що ви можете спробувати, ви також маєте останні патчі? |
|
| |||
| |||
| не знаю про патчі щоб бути чесним. Я повинен перевірити, що завтра і повернутися на вас, і це не те, я думав дивитися на |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, як звучить трохи програмне проб, але також може бути проблема GPU Яку карту ви грали її?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE зберігає Закриття [гуркіт] | gideon112 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 29 травня 2009 10:46 |
| Комп'ютерні ігри закриття? | mxmad32 | PC & консоль Gaming | 10 | 30 грудня 2008 10:46 |
| Crysis: Warhead - в наступній грі Crysis! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 17 | 3 жовтня 2008 11:47 |
| Firefox закриття себе в Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 6 травня 2008 12:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |