![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak si myslíte, že Crysis poběží na mém zřídit
| |||
| |||
| Měli jste právě na dovolené, že chudí lidé závidí, a mají oči na vodu a možná i slabý? Díky,: D I think. |
|
| |||
| |||
| ano stejně to bude? |
|
| |||
| |||
| Asi .. ale ne plynule. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysoká na 40fps. Nesnažte DX10 nebo velmi vysoké.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| si uvědomit, teď jste řekl, že budu muset goos prostě jak je vysoký? a co je differenece mezi dirct x 10 a 9 |
|
| |||
| |||
| Odpověď na obě otázky je tam velmi málo Rozdíl mezi těmito dvěma. DX10 vs DX9 je velice minimální, což je rozdíl mezi vysoké a velmi vysoké. Nestojí za snížené FPS.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| lol ok, ale pokud jeden ultra převýšení 8800 zvládnout Crysis na dx10 na velmi vysoké pak to vypadá, že jsem měl lepší pohlavkovat 3 on! |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Crysis: Warhead - další hře Crysis! | cheesepuff | PC a herní konzole | 17 | 3. října 2008 11:47 |
| Crysis ... je to všechno jeho krakované až bude? | Cew27 | PC a herní konzole | 47 | 15. únor 2008 18:02 |
| Pomoc s Crysis | banjo7 | PC a herní konzole | 3 | 31. prosince 2007 16:49 |
| Crysis snímky obrazovek jsou! | cheesepuff | PC a herní konzole | 6 | 1. listopadu 2007 12:28 |
| Demo Crysis je tu. | Krlll | PC a herní konzole | 8 | 28. října 2007 11:27 |
| Thread Nástroje | |
| |